Resim İstanbul yatırımcılarına kazandırıyor

Resim İstanbul’un “Bu kadarını ancak babanız yapar” kampanyasından yararlanıp daire alanlar banka kredi ödemelerine teslimden sonra başlıyor.

Resim İstanbul yatırımcılarına kazandırıyor

 Konut teslimlerinin 16 ay sonra yapılacağı Resim İstanbul’da,  1+1 dairelerin fiyatı 244 bin liradan başlıyor.

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de yapımını sürdürdüğü Resim İstanbul projesinde avantajlı ödeme planlarıyla ev sahibi yapıyor. Ortadoğu Grup imzasıyla Sancaktepe’de hayata geçirilen Resim İstanbul projesinden ev sahibi olmak şimdi çok daha kolay. Resim İstanbul’un “Bu kadarını ancak babanız yapar” kampanyasından yararlanıp daire alanlar banka kredi ödemelerine teslimden sonra başlıyor. Konut teslimlerinin 16 ay sonra yapılacağı Resim İstanbul’da,  1+1 dairelerin fiyatı 244 bin liradan başlıyor.

Resim İstanbul’da 1+1 daireler 244 bin liradan, 2+1 daireler 371 bin liradan, 3+1 daireler 543 bin  liradan ve 4+1 daireler de 767 bin liradan satışa sunuluyor. “Bu kadarını ancak babanız yapar” kampanyasının büyük ilgi gördüğünü ve bu sayede yaz durgunluğu yaşamadıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür,  kampanya kapsamında dileyen herkesi çok düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yaptıklarını söyledi.

Resim İstanbul’da daire peşinat  tutarının  1+1’lerde 2.000 lira olduğunu belirten Gür, “Peşinat miktarı 2+1’lerde 4.000 lira, 3+1’lerde 5.000 lira ve 4+1’lerde 10.000 lira” dedi. Peşinata paralel olarak aylık taksit ödemelerini de ev sahibi olmak isteyenlerin bütçelerini rahatlatacak şekilde tuttuklarını belirten Gür,Projede daire tiplerine göre teslime kadar ödenecek aylık taksitler 1+1 daireler için aylık  914 lira,  2+1 daireler için aylık 1.391 lira, 3+1 daireler için aylık 2.037 lira ve 4+1 daireler için ise aylık 2.878 lira” diye konuştu.  

Kampanyadan yararlanıp projeden daire almak isteyenlerin, peşinatı verdikten sonra daire bedelinin kalan kısmını banka kredisi kullanarak ödeyebileceğini belirten Gür, burada da sağladıkları avantaj sayesinde, daire sakinlerinin banka kredi ödemelerine dairelerini teslim aldıktan sonra başlayacağını ifade etti. Gür, kampanyanın en önemli özelliklerinden birinin de vade farkı uygulamasının olmaması olduğunu anlattı. Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul, merkezi konumuyla öne çıkıyor. Anadolu yakasının kalbinde Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yer alan Resim İstanbul, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline sadece 10 dakika.

81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen proje Aydos Ormanı’na komşu konumu sayesinde doğa ile iç içe bir hayat sunuyor. 28 blokta 1.310 daireden oluşan Resim İstanbul’un yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılırken, muhteşem peyzajı da daire sakinlerine keyifli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Sosyal alanlarıyla fark yaratan projede dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları ve tematik bahçeler bulunuyor. Resim İstanbul’da yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.  



<< Önceki Haber Resim İstanbul yatırımcılarına kazandırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER