Primist gayrimenkul'den 4 proje

Finans ve gayrimenkul bilgisini bir araya getiren dört arkadaş Tayfun Bayazıt, Ferhat Keten, Alev Göçmez ve Mehmet H. Birced 10 kadar projeyi başlatmak için kolları sı-vadı.

Primist gayrimenkul'den 4 proje

180 milyon liralık portföy değeri oluşturulan Primist Gayrimenkul ilk dört projeyi başlattı.

Finans, ticaret ve gayrimenkul sektörlerindeki birikimlerini yeni bir yatırım konseptine dönüştüren dört kurucu ortak sektöre hızlı girdi. Primist Gayrimenkul ismiyle hizmet verecek yeni oluşumda kurucu ortakların yanı sıra 15 katılımcı da bulunuyor. Bugün Gazetesinin haberine göre; Primist bünyesindeki ilk 4 projenin geliştiricisinin Ferhat Keten yönetimindeki Keten İnşaat olduğunu belirten Tayfun Bayazıt, 2 yıllık süreçte kurumsal yapıyı oluşturup, plânlanan kârlılığı gerçekleştirmiş olacaklarını söyle-di.  Beyazıt, 10 kadar projeyi başlatarak bunların 4’ünü aynı süreçte tamamlamayı hedeflediklerini de aktardı.
Yönetim kurulu başkanlığını Tayfun Bayazıt’ın üstlendiği Primist’te finansal hedefler de büyük tutuldu. Şirket 3 yıl içerisinde uluslararası kurumsal fonların yatırımlarını yönlendiren ve geliştiren, uluslararası bir gayrimenkul yatırım fonu olmak üzere yol alacak. Kentin birincil konumda, arzı sınırlı ve seçkin noktalarında proje geliştirmeyi hedefleyen Primist’in Cihangir, Çırağan ve Bomonti’deki projelerinin satışlarının başladığını belirten Bayazıt, erken satış döneminde olan projelerin uygun fiyat ve ödeme koşullarında satışa çıkarıldığını söyledi.

Ünal İnşaat tarafından projelendirilen İstanbul İNN Levent projesinde yıkım başladı. Şirket lansman fiyatları ile satışlara da start verdi. Metrekare fiyatları 4 bin dolardan başlıyor ve 5 bin dolara kadar çıkıyor. İlk bloğun teslim tarihi için 15 aylık bir zaman öngörülüyor.200 milyon dolarlık hacimle inşa edilecek proje bir adet 17 katlı blok, 5 adette normal bloktan oluşuyor. 17 katlı blokta 135 konut ve ofis, diğer bloklarda ise 650 konut ve ofis bulunuyor. Konut alıcılarının ihtiyacına göre daireler birleştirilip büyütülebiliyor. Sosyal alanlar arasında toplantı salonları, çamaşır, ütü odaları, oyun odası, cep sineması, yoga, pilates, sanat odası, parti ve karaoke odası, ilk yardım ve müdahale odası, spa, kapalı yüzme havuzu, sauna, çok amaçlı salonu yer alıyor.  



<< Önceki Haber Primist gayrimenkul'den 4 proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER