Panorama Plus'ta ev sahibi olmak artık çok daha kolay

Panorama Plus konut projesinde, yatırımcılara kişiye özel ödeme olanağı sunuluyor

Panorama Plus'ta ev sahibi olmak artık çok daha kolay

Eskişehir’de Halk GYO tarafından inşa edilen Panorama Plus,  kentin en yüksek binasında yaşam, Ağustos 2015’te tarihinden başlayacak Proje, şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesi olma ayrıcalığına sahip.

Panorama Plus konut projesinde, yatırımcılara kişiye özel  ödeme  olanağı sunuluyor. Eskişehir’de Halk GYO tarafından inşa edilen Panorama Plus,  kentin en yüksek binasında yaşam, Ağustos 2015’te tarihinden başlayacak Proje, şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesi olma ayrıcalığına sahip. Yüzde 60 oranında inşaatı tamamlanan projede, yatırımcılara sunulan yatırım kolaylıkları arasında, yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları ile “Kişiye özel” ödeme alternatifleri  mevcut.

 Panorama Plus, düşük peşin ödeme  dışında, yatırımcılara farklı bir çok kolaylık  sunuyor.Bölge yatırımcıları tarafından ilgiyle takip edilen Panorama Plus Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Birdal, Halk GYO tarafından  Eskişehir’e yakışan ve  şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesinin hayata geçirildiğini kaydetti.Yeşil Bina Sertifikası’naaday  olan Panorama Plus’ta,  yaşayanlar için konfor ve lüksün yanında, enerjinin verimli kullanılması,  tasarruflu aidat ödemeleri gibi her ayrıntı düşünülmüş.

Eskişehir, Odun Pazarı’nda  merkezibir lokasyonda yer alan proje, sosyal alan peyzaj düzenlemesi  kapsamda;  çocuklara güvenlioyun alanı  ve çok amaçlı yeşil alanlar düzenlemeleri mevcut.Gerek işçilik ve gerekse inşaat malzemesi anlamında birinci sınıf ürünler kullanılan projede, daireler yatırımcılara portmanto, mutfak ve banyo dolaplarıve  üçlü ankastre  ürünlerle  teslim ediliyor.

<< Önceki Haber Panorama Plus'ta ev sahibi olmak artık çok daha kolay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER