Panaroma life daireleri 280 bin TL

Senatör Gayrimenkul’ünSarıyerlokasyonunda hayata geçirdiği Panaroma Life projesi, 4 ay sonra teslim ediliyor.

Panaroma life daireleri 280 bin TL

Proje tamamlandığında yatırımcılarına yüzde 80 prim kazandıracak. Şimdiye kadar yüzde 70’i satılan projede, yaşam 4 ay sonra başlayacak.

Senatör Gayrimenkul’ün  Sarıyerlokasyonunda hayata geçirdiği  Panaroma Life projesi, 4 ay sonra  teslim ediliyor.Proje tamamlandığında yatırımcılarına yüzde 80 prim kazandıracak. Şimdiye kadar yüzde 70’i satılan projede, yaşam 4 ay sonra başlayacak. “Bavulunu Kap Gel” sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti ileyatırımcılara ulaşan Panaroma Life projesi tamamlanmak üzere.Kısa zaman sonra  yaşamın başlayacağı projede, ticari birimlerin hepsi satıldı.Panaroma Life projesi, Sarıyer Rumeli Feneri yolu üzerinde, Koç Üniversitesi Batı Yurdu’nun yanında konumlanıyor.

Sarıyer’de,50 milyon TL yatırım bütçesi ile hayat geçirilen proje, 6 blokta toplam 304 daire ve 24 ticari birimden meydana geliyor.Panaroma Life projesinde, 168 adet 1+0 daire, 120 adet 1+1 daire, 16 adet 2+1 dubleksdaire yatırımcılara mobilya ve beyaz eşya donatılı olarak verilecek. Projede daire fiyatları, 280 bin TL’den  alıcılara ulaşıyor.3. Köprü ve E7 çevre yoluna yakın mesafede yer alan proje, yatırımcılar açısından prim değeri oldukça yüksek bir bölgede yer alıyor.Bölgede  kiralık  konut  fiyatlarında yüzde 20 oranında artışolduğu ve projeden konut alanların  amortisman sürelerinin  14 ila 25 yıl olduğuna dikkat çekiliyor.

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç,yatırımcı  beklentilerini  iyi analiz ettiklerini  daha önce hayata geçirdikleri projelerden deneyimlediklerini  söyledi.Dayalı-döşeli konseptinyatırımcıdan ilgi görmesi nedeniyle,  daha sonraki projelerinde de kullanmayı düşündüklerini dile getiren  Kılıç,PanaromaLife’ta akıllı ev sistemi  kullandıkları kaydetti.Projede, sosyal donatılar kadar diğer sosyal alanlara da önem verdiklerini anımsatan Kılıç, amaçlarının 24 saat yaşayan bir site oluşturmak  olduğunu söyledi.Koç Üniversitesi, İ.T.Ü Ayazağa yerleşkesi yakın konumda olan Panaroma Life projesi, Maslak ve çevresindeki genç yönetici ve çalışanlara avantajlı bir yatırım fırsatı sunuyor.


<< Önceki Haber Panaroma life daireleri 280 bin TL Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER