Nef kolay yatırım'la peşinat 2 yıl sonra

Nef’in gayrimenkul çözümlerindeki son keşfi Kolay Yatırım uygulamasında;yatırımcı peşinatı 24 ayda ödüyor ve kredi de teslimde 2 yıl sonra kullandırılıyor.

Nef kolay yatırım'la peşinat 2 yıl sonra

Nef Kolay Yatırım uygulamasında, teslimle birlikte kira geliri elde edildiğinden, kredi ödemesinin büyük bölümü kira gelirinden karşılanıyor.

Nef’in gayrimenkul çözümlerindeki son keşfi Kolay Yatırım uygulamasında; yatırımcı peşinatı  24 ayda ödüyor ve kredi de teslimde  2 yıl sonra kullandırılıyor. Nef Kolay Yatırım uygulamasında, teslimle birlikte kira geliri elde edildiğinden, kredi ödemesinin büyük bölümü kira gelirinden karşılanıyor.Nef, gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği yeni buluşlar “Foldhome” ve “Garantili Projenin ardından “Kolay Yatırım” uygulaması ile adından söz ettiriyor.Timur Holding’in gayrimenkul markası Nef,2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla konut satışıyla kapatmayı hedefliyor. 

NefKolayYatırım uygulaması, yatırımcıyakarşılaştığı “hem kredi hem kira ödemek zorunda kalmak” ve “yüksek peşinat ödemek”  benzeri sorunlara çözüm  sunuyor.Sektörde bir ilk olan Nef Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine de teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Nef aynı zamanda diğer projelerinde uyguladığı Garantili Proje sistemi ile Kolay Yatırım i sayesinde kredi ödemelerini teslime kadar öteliyor.

Kolay Yatırım Avantajı  Nef Merter’le Başlıyor

Yüzde 18 KDV uygulanan Nef Merter projesinde, bulunan konutlar ofis ve konut olarak konulabiliyor. Nef Merter projesinde, konut büyüklükleri ve fiyatları şöyle;  36 m2 ila 81 m2 arasında, fiyatlar 270 bin ila 700 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan, 1+0 ve 1+1 konutlar birleştirilerek 2+1 ve 3+1  dairelere  veya  geniş  ofislere dönüştürülebiliyor. “Kolay Yatırım uygulaması”  ilk kez, Nef Merter'de hayata geçiriliyor ve projede  yatırımcılara iki ayrı alternatif sunuluyor.

2 bloktan oluşan Nef Merter projesinde, bir blok 12 yıl boyunca kiralamak isteyenlere, diğer blok da yatırımını kendi kullanmak veya kiralamak isteyen yatırımcılar için ayrıldı.Nef Merter ofis projesi,avantajlı lokasyonu sayesinde kentin her yerine kolay ulaşım kolaylığı sağlıyor. Ana metro hattına 5 dakikalık yürüme mesafesinde  konumlananNef Merter  Ofis projesi, E5'in bitişiğinde ve  günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs durağına  3 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.


<< Önceki Haber Nef kolay yatırım'la peşinat 2 yıl sonra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER