Markalı konutlar satış ofisleriyle öne çıkıyor

Çeşitli donatılarıyla farklılaşan konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı.

Markalı konutlar satış ofisleriyle öne çıkıyor

Konut projeleri her geçen gün artarken ve çeşitlenirken, tüketicilerin karar vermeleri de zorlaşıyor. Çeşitli donatılarıyla farklılaşan konut projeleri, bu ayrıcalıklarını satış ofisleri ve örnek daireler ile müşterilerine aktarabiliyorlar. Bu anlamda konut sektöründe faaliyetlerini sürdüren Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Seda Dündar; satış ofislerinin ve örnek dairelerin satış açısından önemini vurguladı. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde hızla yenileri geliştirilen markalı konut projeleri birbirinden ayrışmak için çeşitli konseptler geliştiriyor. Projelerin ayrıcalıklarını yansıtmak için ise satış ofislerine büyük yatırım yapan firmalar eşsiz mimari tasarımlara da imzalarını atıyorlar. Son yıllarda özgün konseptlere sahip satış ofisleriyle de dikkatleri üzerine çeken markalı konut projeleri, konut alıcılarının satın alma kararında da etki sağlıyor.

PROJELER HOŞ GELDİNİZ MESAJINI DOĞRU VERMELİ

Markalı konut sektöründe satış ofisi, örnek daire tasarımları ve tüm iç mimari detay çözümlerinde çalışmalar yürüten Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar; “Tüketicilerin maket üzerinden satın alacakları konutu, gözünde canlandırabilmesi, yerleşimleri kafasında şekillendirebilmesi, malzemeleri görmesi ve temas etmesi büyük önem arz etmekte. Bu anlamda da projelerin başarılı satış ofisleriyle konut alıcısının satın alma kararında ciddi anlamda etkisi olduğu görülmektedir. Firmaların müşteri ile ilk buluştuğu mekan olarak satış ofisi çözümlerinde; projenin genel konsepti, firmanın kurumsal kimliği ile ilgili bilgileri vererek müşteriler üstünde çok önemli bir etki oluşturduğunu düşünüyoruz. Bu noktada amacımız birlikte çalıştığımız firmaların "Hoş Geldiniz" kimliğini en doğru şekilde  alıcıya  yansıtmaktır. Satış ofisi dışında önemli olan etkenlerden  birisi de örnek daire  çözümleridir. Yaşayan bir mekan her zaman caziptir ve bizim amacımızda müşterileri iyi hissettirip,  kendi daire çözümleri için bir öngörü sağlamak,  firmaların satış kimliğine ve oranına pozitif değer katmaktadır.” dedi.

DAİRELERİN DONATILARI TÜKETİCİLERİN HAYALLERİNE DOKUNMALI

Markalı konut projelerinin spor ve sosyal yaşam alanları kadar daire içinde oluşturulan iç mimarinin de büyük önemi olduğuna değinen Dündar; “Günümüzde, konut alınırken mimarisi, ulaşım imkanları, sosyal olanakları dışında, iyi çözülmüş plan yerleşimleri, ışıklandırma çözümleri, kullanılan zemin ve duvar malzemeleri, banyo ve mutfak çözümleri, blok girişleri ve kat koridorları  tasarımları ve çözümleri çok büyük etkiye sahip. Bir anlamda da her bir dairenin müşterinin hayallerine dokunması, ihtiyaçlarına yanıt vermesi gerekir. Bu noktada projenin bulunduğu yer, hitap ettiği müşteri kitlesi ve bütçesiyle doğru orantılı olarak fonksiyonel, estetik çözümlerle alıcıya ulaşmamız gerekiyor.“ dedi.

<< Önceki Haber Markalı konutlar satış ofisleriyle öne çıkıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER