Markalaşma için konsept şart

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Aksesuarlarla desteklediğimiz konseptlerle adeta birer yaşam alanı yaratıyoruz.

Markalaşma için konsept şart

Böylelikle müşterilerimize kendileri için en doğru ofis mobilyasını seçmeleri konusunda fikir veriyoruz” dedi.

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin,aksesuarlarla yaratılan yaşam konseptlerinin mobilya seçimlerinde son derece etkili olduğunu kaydetti. Konsept mobilyacılığının çok sayıda artısı olduğuna dikkat çeken Tekin, bu çalışmaların artık her alanda uygulandığını ve marka olma yolunda önemli bir adım olduğuna vurgu yaptı.Dünyanın tasarımlarla şekillendiğini ifade eden Cemal Tekin, “Günümüzde çok sayıda kişi su içtiği sürahiden tuttun da kaleme kadar, günlük hayattaki en basit tercihlerini bile tasarıma göre yapıyor. Seçenek yelpazesinin oldukça geniş olduğu mobilya sektörü de tasarım konusunda sürekli bir gelişim içinde. Konsept mobilyacalığı da son yılların en önemli trendlerinden” dedi.

Konsept mobilyacılığında tasarımların müşterilerin beğenisine sunulurken küçük detaylarla daha çarpıcı bir hale getirildiğini kaydeden Tekin, özellikle aksesuarlar eşliğinde kurgulanan konseptlerintercihleri kolaylaştırdığını ifade etti. Tekin, şunları söyledi:“Birbirinden çarpıcı ve seçkin tasarımların yer aldığı Ofis Tekin Exclusive mağazamızla özellikle Ankaralı işadamlarının tercihiyiz. Bunda en önemli etken ofis mobilyalarımızı birbirinden farklı konseptlerle müşterilerimizin beğenisine sunuyor olmamız.Aksesuarlarla desteklediğimiz konseptlerle adeta birer yaşam alanı yaratıyoruz. Böylelikle müşterilerimize kendileri için en doğru ofis mobilyasını seçmeleri konusunda fikir veriyoruz. Müşterilerimiz buradan sadece mobilya değil aslında başlı başına bir yaşam satın almış oluyorlar.”



<< Önceki Haber Markalaşma için konsept şart Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER