Maknoon Grup Dubai'de yeni projelerini tanıtıyor

Orta doğunun en büyük gruplarından Yönetim Kurulu Başkanı Majdi Muhammet HARİRİ ‘nin kurucusu olduğu Maknoon Grup ihtişamlı standında Türkiye’de ki yatırımlarını ve yeni projelerini Dubai’de tanıtıyor.

Maknoon Grup Dubai'de yeni projelerini tanıtıyor

Aynı zamanda Dubai’de ev sahibi konumunda olan Maknoon Grup Genel MüdürüJamila Öztürk, Türkiye aşığı biri olarak Dubai ‘de yaptığı açıklamada; “Türkiye, Ortadoğu’nun yolu oldu.  Biz şirket olarak bu fuarda oldukça avantajlıyız hem ev sahibi konumundayız, hem de Türkiye’ye yatırım yapan güvenilir bir firmayız. Suudi Arabistan’ın Türkiye’ye yatırım yapması, MaknoonGrubu’un buna öncülük etmesi benim için iftihar verici.”diye konuştu.

Ortadoğu’nun en kuvvetli Grubu’nu Türkiye’ye getirmekten mutluluk duyuyorum. Türkiye ekonomisi de istikrar devam ettiği sürece, Ortadoğu’nun parası Türkiye’ye akacak. Ortadoğu’dan bizi takip eden müşterilerimiz iş adamlarımız ve kadınlarımız mevcut. Arap sermayesi şuan ve gelecek  20 yıl için Türkiye’ye akacak. Bu yıllar  Altın yıllar olacak.”Dedi.
Öztürk, “Bu alanda öncü olan ilk şirketlerden birinin genel müdürü olmaktan Türkiye adına. iftihar duyuyorum.Türkiye istikrarı bu şekilde devam ettiği sürece biz paramızı buraya gömmeye hazırız. Ortadoğu’nun deviyiz, Türkiye’nin de devi olmaya adayız. Güvenli, öz verili, müşterisi cevher gibi işleyen bir firmayız.”dedi.

Maknoon Grup Genel Müdürü  JamilaÖztürk,”Suudi Arabistan’da ve Körfez ülkelerinde çok güzel yatırımlarımız var. Ortadoğu’nun en kuvvetli şirketlerinden biriyiz. Türkiye dört mevsimi yaşayan bir ülke, ben de Türkiye’ye dört mevsimi yaşatmaya seve seve hazırım. Yeter ki onlar beni takip etsin. Biz Maknoon olarak nereye gidersek Ortadoğu gözünün kapalı bizi takip ediyor.” Diye konuştu.

Grup Fuara: Sapanca Merosa Hotel; Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı devre mülk Hoteli. 
Merosa MEROSA AndalasuiaVillari ve Kristal Residance ile katılıyor.


<< Önceki Haber Maknoon Grup Dubai'de yeni projelerini tanıtıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER