Mahal Sancaktepe daire teslimleri yeni yılda

Mahal Sancaktepe konut projesinde daireler yeni yılda sahiplerini bulacak.

Mahal Sancaktepe daire teslimleri yeni yılda

Ulaşılabilir ile yatırımcılardan büyük ilgi gören Mahal Sancaktepe projesi, bölgede  faaliyete geçecek hastane ve  metro sayesinde,  yatırımcısının kazancını  arttıracak.

Sancaktepe bölgesinde  konumlanan  Mahal Sancaktepe konut projesinde  daireler yeni yılda sahiplerini bulacak. Ulaşılabilir fiyatları  ve  kolay ödeme seçenekleri ile yatırımcılardan büyük ilgi gören Mahal Sancaktepe projesi, bölgede  faaliyete geçecek hastane ve  metro sayesinde  yatırımcısının  prim kazancını arttıracak.Denge  Yapı’nın inşa ettiği projede, daire fiyatlarının evsahibi olmak isteyen yatırımcıların bütçe ve  ödeme koşullarına  göre, kolaylık sunması  önemli bir avantaj.

Sancaktepelokasyonunda,15 bin 640 m2 alan üzerindekonumlanan  Mahal Sancaktepe’de arazinin yüzde 79’u açık alanlara ayrılmış durumda.Proje, toplam 6 blokta 306 daireden meydana geliyor. Mahal  Sancaktepe’de , 5 faklı daire tipi bulunuyor. Daire tipleri  şöyle;  tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 mevcut. Ulaşılabilir fiyat politikası nedeniyle yatırımların yoğun ilgi gösterdiği MahalSancaktepe’de, 1+1 daireler 139 bin liradan satışta.

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, projeden daire alanların, hem konforlu bir ev hem de kazançlı bir yatırım yapmış olacağını kaydetti. Sancaktepe bölgesinde, kamu ve özel sektör yatırımları nedeniyle prim potansiyelinin devamlı yükseldiğine vurgu yapan, Bayram, 400 yataklı Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4.100 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi, Üsküdar-Sancaktepe Metrosu ve Fort Otosan Ar-Ge Merkezi’nin bölgeyi değerlendiren önemli faktörler olduğuna dikkat çekti.

Mahal Sancaktepe’de sosyal donatı  ve peyzaj düzenlemesi  arasında; yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, bay / bayan sauna, süs havuzları, 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı ve açık otoparklar, kapalı havuz, voleybol, mini futbol sahası, ortak spor alanları, meyve bahçeleri,  açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitnessclub, kapalı havuz, kamelyalar ile basketbol sahası mevcut.Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı, Finans Merkezi Ataşehir, Boğaziçi Köprüsü’ne komşu olan projeden, bölgede Metronun faaliyete geçmesiyle  Sancaktepe’den Üsküdar’a 24, Yenikapı 36, Taksim 44, Atatürk Havalimanı 68 ve Olimpiyat Stadı’na ise 78 dakikada  ulaşılabilecek.

MAHAL SANCAKTEPE  İLETİŞİM: 0216 311 66 67







<< Önceki Haber Mahal Sancaktepe daire teslimleri yeni yılda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER