Livving'den içinizi ısıtacak nevresimler

Livving, sıcacık nevresim takımları ve yatak örtüleriyle yatak odalarına baharı getiriyor.

Livving'den içinizi ısıtacak nevresimler

Modelleriyle konfor ve şıklığı sade bir biçimde sunan Livving, pamuk ipliğinden dokunan yastık, çarşaf ve nevresimler, taş yıkamalı pamuk yatak örtüleri ile hayatımızı güzelleştiriyor.

Ev tekstil ürünlerine doğallık ve kaliteli işçiliği taşıyan Livving, sıcacık nevresim takımları ve yatak örtüleriyle  yatak odasına baharı getiriyor. Modelleriyle konfor ve şıklığı sade bir biçimde sunan Livving, pamuk ipliğinden dokunan yastık, çarşaf ve nevresimler, taş yıkamalı pamuk yatak örtüleri  ile hayatımızı güzelleştiriyor.

Livving Yatak Örtülerinde Bahar Renkleri

Minimalist desenler ve sofistike tasarımlarıyla doğayı kumaşlara işleyen Livving, kış mevsiminin sarıp sarmalayan duygusuile  her tarza uygun  yatak takımları sunuyor.Livving, tek kişilik, normal boy çift kişilik ve büyük boy çift kişilik üretilen nevresim takımları yüzde 100 pamuktan oluşuyor.

Livving’in,zarif desenler ve sade aksesuarlar ile birleşen modelleri kullanıcılar tarafından çok beğeniliyor.Jakar kumaştan Portekiz’de üretilen “Livving”’in, yatak örtüleri  özgün desenleri ve  farklı renk alternatifleri ile fark yaratıyor.


<< Önceki Haber Livving'den içinizi ısıtacak nevresimler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER