İstanbul Optimum'da uzay macerası başlıyor

İstanbul Optimum Outlet, Planetaryum (Uzay Küresi) ile çocuklara bir uzay macerası yaşatacak.

İstanbul Optimum'da uzay macerası başlıyor

Planetaryum, İstanbul Optimum Outlet’in minik ziyaretçilerini eğlendirirken, evren ve astronomi hakkında bilgilendirip, uzay yolculuğu duygusu yaşatacak. 

İstanbul Optimum Outlet, Planetaryum (Uzay Küresi) ile çocuklara bir uzay macerası yaşatacak.Planetaryum, İstanbul Optimum Outlet’in minik ziyaretçilerini eğlendirirken, evren ve astronomi hakkında bilgilendirip, uzay yolculuğu duygusu yaşatacak. 10-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Optimum'dan 50 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Planateryum’da 6-10 yaş arasındaki çocukları için kendilerini uzaydaymış gibi hissetme fırsatı elde edecekler. Bu keyifli serüven için Optimum Club formunudoldurmak  yeterli olacak. 

Gösterim tarihleri süresince etkinliğe grup halinde katılmak isteyen ilkokul ve ortaokul öğrencileri için ise, 0216 664 14 14 numaralı telefondan randevu alınabilecek. İstanbul Optimum Outlet’teki bu eşsiz deneyimle tüm çocuklar, hayatları boyunca unutamayacakları güzel bir anıya sahip olacaklar.Optimum Outlet, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katmaya devam edecek.

<< Önceki Haber İstanbul Optimum'da uzay macerası başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER