İskele kalıp fuarı ile sektörde yeni dönem başlıyor

Son günlerde artan iş kazaları ile birlikte önemi iyice artan inşaat sektöründeki güvenlik açıkları, 12 -15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 4.Uluslararası İskele Kalıp Fuarı ile büyük ölçüde kapanacak.

İskele kalıp fuarı ile sektörde yeni dönem başlıyor

Dış cephe iş iskelelerine dair 1 Temmuz 2015’te yürürlüğe girecek olan inşaat tebliğinden önce firmalar, iş güvenliği ekipmanlarına dair eksikliklerini İskele KalıpFuarı’nda tamamlama fırsatı bulacak. Son günlerde artan iş kazaları ile birlikte önemi iyice artan inşaat sektöründeki güvenlik açıkları, 12 -15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 4.Uluslararası İskele Kalıp Fuarı ile büyük ölçüde kapanacak.Uluslararası kurallara ve yeni çıkan tebliğin şartlarına uygun olarak üretilmiş,  inşaat iskelesi ve kalıp sistemlerinin sergileneceği İskele Kalıp Fuarı’na, inşaat sektörünün dünyadaki lider firmaları katılacak. 

İnşaat firmaları, taşeronlar,  iş güvenlikuzmanlarına yönelik hazırlanan ‘Ahşap ve Ön Yapımlı Çelik ile Alüminyum Alaşımlı Bileşenlerden Oluşan Dış Cephe İş İskeleleri Tebliği’,1 Temmuz 2015’de yürürlüğe girmeye hazırlanıyor.  Sektör profesyonellerinin tüm eksikliklerini tamamlanması için bir fırsat yaratan İskele Kalıp Fuarı, iskele sistemlerini ve inşaatlardaki tüm iş güvenliği ekipmanlarını aynı çatı altında toplayacak.

Dünya’da yapılan tek iskele kalıp ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan fuara Türk inşaat sektörünün yanı sıra yurt dışından da yoğun katılım bekleniyor. Demos Fuarcılık organizatörlüğünde gerçekleşecek  fuar,  12-15 Şubat 2015 de İstanbul Fuar Merkezi’nde açılacak. ‘Ahşap ve Ön Yapımlı Çelik ile Alüminyum Alaşımlı Bileşenlerden Oluşan Dış Cephe İş İskeleleri Tebliği’ne uygun olarak üretilen inşaat iskeleleri ilk kez İskele Kalıp Fuarı’nda ziyaretçisiyle buluşacak. Fuarda aynı zamanda inşaat sektöründeki güvenlik eksiklerini tamamlamak ve Türkiye’deki iş kazalarını sıfır noktasına indirmek amacı ile ‘iş güvenliği zirvesi’de düzenlenecek.


<< Önceki Haber İskele kalıp fuarı ile sektörde yeni dönem başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER