İncek Loft projesinde yeni etap satışta

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncekLoft’ta yeni etap satışa sunuldu.

İncek Loft projesinde yeni etap satışta

1.199 konutluk İncekLoft’ta daire fiyatları 236 bin TL’den başlıyor.İncekLoft, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi.

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip TabanlıoğluMimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncekLoft, başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi. Lansman döneminde yoğun ilgi gören ve bir rekora imza atarak 600 dairenin satıldığı İncekLoft’ta satışa yeni sunulan bloklarda, 1+1’den ve 4+1’e kadar farklı, daire seçenekleri bulunuyor.Yüksek Evler, Ankara Evleri ve Teras Evler’den oluşan İncekLoft’ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor.

6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet  4-7 katlı Ankara Evleri ve 7 adet 6-9 katlıTeras Evleri’nden oluşan projede 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.1199 konuttan oluşan İncekLoft’ta daire fiyatları ise 236 bin TL’den başlıyor. Daireler, Akfenbünyesinde vade farksız ödeme seçeneği ve kişiye özel ödeme planları ile sunuluyor. İncekLoft’ta 1. Etap daire teslimleri Nisan 2016’da başlayacak. 

İncekLoft projesinde Levent Loft ve Loft Bahçe’nin de mimarı, uluslararası işleriyle de tanınan TabanlıoğluMimarlık’ın imzası bulunuyor. Konut ağırlıklı karma bir proje olarak tasarlanan İncekLoft’ta, çağdaş bir mahalle ortamı yaratılıyor. Yeşil peyzaj, gezinti ve rekreasyon alanlarıyla binaların birbirine bağlandığı, kent yapılanmasının doğayla bir arada ele alındığı İncekLoft, geleneksel semt anlayışını 21. yüzyıla taşıyacak. Hem sakinleri hem ziyaretçiler için kentsel değerlere ve doğal kaynaklara saygı çerçevesinde geliştirilen projenin yüzde 75’i  peyzaj ve sosyal alan olarak ayrılıyor.  

Projede, 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. İncekLoft,  güvenilir çevre laboratuvarlarından alınan belgelerle kanıtlanan, İncek’in temiz havasında oksijen dolu bir yaşam vaad ediyor. İncekLoftprojesinde  ayrıca sebze ve meyve yetiştirilecek organik bahçeler, özel çiftliklerden gelen ürünlerin satışa sunulacağı organik pazar bulunuyor. 

Ankarada bir konut projesinde ilk kez yer alan Pony Club ise çocukların keyifli vakit geçirecekleri ve binicilikle tanışacakları benzersiz bir deneyim. 44 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen misafirlerin de hizmetine de açık olacak.İncekLoft’ta her daire için kapalı otopark bulunuyor ve araçların direkt kapalı otoparka girişiyle sosyal yaşam alanına araç girişi engelleniyor. Site içinde 2065 araçlık otopark alanı ve Site girişinde 186 araçlık misafir otoparkı bulunuyor.

<< Önceki Haber İncek Loft projesinde yeni etap satışta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER