Hayat Sultanbeyli'den Aralık kampanyası! 2+1 konut 214 bin TL!

Hayat Sultanbeyli konut projesi, Aralık ayıkampanyası konut fiyatları ve ödeme seçenekleri ile yatırımcılara cazip fırsatları sunuyor.

Hayat Sultanbeyli'den Aralık kampanyası! 2+1 konut 214 bin TL!

Yaşamın başladığı ve oturmaya hazır 72 konuttan oluşan  Hayat Sultanbeyli projesinde, 2+1 konutlar peşin 214 bin liradan satılıyor.

Kaynak Yapı tarafındanSultanbeyli’de inşa edilen “Hayat Sultanbeyli konut projesi”,  Aralık  ayı kampanyası  konut fiyatları  ve ödeme seçenekleri  ile yatırımcılara cazip fırsatları sunuyor. Yaşamın başladığı ve oturmaya hazır 72 konuttan oluşan  Hayat Sultanbeyli projesinde, 2+1 konutlar  peşin 214 bin liradan satılıyor.Hayat Sultanbeyli konut projesinin, Aralık ayı kampanyasındaki fiyat ve ödeme seçenekleri 31 aralık tarihine kadar evsahibi olmak isteyenleri hayaline kavuşturuyor.

Kaynak  Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak, yatırımcıların 31 Aralık 2014 tarihine kadar, cazip ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlarla  Hayat Sultanbeyli projesinden  evsahibi  olabileceklerini dile getirdi. Hemen teslim olanağı ile satışa sunulan ve 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli konut projesinde dileyen yatırımcıların hemen taşınabileceğine dikkat çeken Kaynak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Kaynak,isteyenlerinde satın aldığı konutu kiraya verebileceğini kaydetti.



Hayat Sultanbeyli’de, Satılık Konut Seçenekleri

Yaşamın başladığı Hayat Sultanbeyli konut projesinde, hemen teslim olanağı ile satışa sunulan daire tipi, büyüklüğü ve fiyatları ise şöyle;105 m2  2+1 daireler 214 bin lira, ve 1.427 lira taksitle, 126 m2 3+1 konutlar 265 bin lirave 1.767 lira taksitle, 135 m2 3+1 konutlar  273 bin lira ve 1.820 lira taksitle,187 m2  teras dubleksler de 331 bin liradan yatırımcılara sunuluyor.

Zengin sosyal donatı  ve peyzaj düzenlemesine sahip olan Hayat Sultanbeyli konut projesinde, yatırımcıları konfor ve rahatına dair her ayrıntı düşünülmüş.Projede yer alan sosyal olanaklar arasında yürüyüş parkuru, çocuk parkları, kafeteryada kuzine, 7/24 güvenlik hizmeti, her daireye görüntülü diafon, jeneratör sistemi ve her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı  mevcut.

Hayat Sultanbeyli konut projesinde ayrıca, caddeye cepheli ancak projeden bağımsız olan 10 adet tamamı kiralık dükkan yer alıyor. Projede bulunan ticari birimlerinbüyüklüğü 240 m2  ila2 bin 440 m2 arasında değişiyor.Hayat Sultanbeyli konut projesi,  ticari birimlerin m2 kiralama fiyatı 11 liradan yatırımcılara sunuluyor.Bulunduğu merkezi lokasyon sayesinde her yere kolay ulaşım avantajına sahip olan Hayat Sultanbeyli konut projesi;3. Köprü bağlantı yolundaki Sultanbeyli gişelerine 3 dakika, TEM otoyoluna 4 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika ve Boğaz Köprüsü’ne ise 25 dakika  mesafede yer alıyor.


<< Önceki Haber Hayat Sultanbeyli'den Aralık kampanyası! 2+1 konut 214 bin TL! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER