Ferko Signature'ın ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı

Ferko İnşaat’ın Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi FerkoSignature büyük ilgi görüyor.

Ferko Signature'ın ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı

FerkoSignature’ınlansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü sahiplerini buldu. 

Ferko İnşaat’ın Levent’te hayata geçirdiği yeni projesi FerkoSignature büyük ilgi görüyor. FerkoSignature’ınlansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53’ü sahiplerini buldu. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız FerkoSignature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent’in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi. Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçirdiği FerkoSignature’ın satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı.

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, “Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız FerkoSignature projemizde bugüne kadar satılabilir alanların yüzde 53’ü satıldı. Levent’in göbeğinde tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor” dedi.FerkoSignature’ın30 aydan daha kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor. FerkoSignature projesi; 2 ofis blokundan oluşuyor. 

40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1’deki ofislere satışla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2’deki ofisleri ise kiracıları bekliyor. FerkoSignature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. FerkoSignature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor. 

<< Önceki Haber Ferko Signature'ın ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER