Evimiz Kocaeli kampanyasında son gün 2 Ekim

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı kampanyada son gün 2 Ekim

Evimiz Kocaeli kampanyasında son gün 2 Ekim

Teslimine sadece 10 ay kalan projede sunulan yüzde 0.50 faiz oranı, peşinatın 30 ay taksitlendirilmesi ve vade farksız 30 ayda ödeme fırsatları büyük ilgi çekiyor.

Pekdemir İnşaat’ın Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı kampanyada son günlere girildi. Teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli’nin kampanya fırsatları 2 Ekim’de sona eriyor. Büyük ilgi gören kampanyada banka kredisi kullanacaklar için yüzde 0.50 faiz oranı uygulanırken, peşinat tutarı 30 taksite bölünüyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenlere ise vade farksız, 30 taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. Kampanyada 24 ay vadeli banka kredisi kullanımında faiz oranı yüzde 0.14’e kadar düşüyor.Şu ana kadar yüzde 70’inin satışı tamamlanan toplam 936 konutluk projede,Banka kredisi kullanacaklardan evin satış değerinin sadece yüzde 1’i peşin olarak alınıyor. Kalan yüzde 24’lük peşinat vade farksız olarak 30 eşit taksite bölünüp, senet yapılıyor.

Bankadan da yüzde 0.50 gibi, bugün ülkemizde pek rastlanmayacak, Pekdemir müşterilerine özel bir faiz oranından kredi kullanma imkanı sağlanıyor. Daha kısa vadeli kredi kullanımlarında faiz oranı daha da düşüyor.Üstelik, ev sahibi olanlar, aylık taksitler halinde daha peşinat ve banka kredisi geri ödemesini yaparken, isterlerse evlerine taşınabiliyor, isterlerse kiraya vererek gelir elde etmeye, ödemelerinin bir bölümünü kira geliriyle karşılamaya başlıyorlar.Kampanya kapsamında, banka kredisi kullanmak istemeyenler için Pekdemir’in özel ödeme modeli uygulanıyor. Bu ödeme modelinde evin satış fiyatı üzerinden sadece yüzde 20’si peşinat olarak alınıyor. İleri bir tarihe yüzde 20’lik bir ara ödeme konuluyor. 

Kalan yüzde 60’lık tutar ise vade farksız olarak 30 eşit taksite bölünüyor. Bu modeli tercih edenler hiç faiz yükü taşımadan ödemelerini daha kısa sürede tamamlarken evini teslim aldıktan sonra kiraya vererek ödeme yükünü hafifletebiliyorlar. Pekdemir İnşaat, 936 konutluk projeyi bir bütün olarak tamamlayarak Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslim etmeye başlayacak.Evimiz Kocaeli’nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 2+1 daireler 110 bin liradan, 3+1 daireler 150 bin liradan, 4+1 daireler ise 232 bin liradan başlıyor.

EVİMİZ KOCAELİ İLETİŞİM:  0 262 323 70 00


<< Önceki Haber Evimiz Kocaeli kampanyasında son gün 2 Ekim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER