Esbahçe - Es Park Konakları'nda 2014'ün son fırsatı

Ata Grup, tarafından Esenyurt’takonumlandırılan Esbahçe Konakları projesi, ulaşılabilir fiyat ve sağladığı ödeme kolaylıkları ile dikkat çekiyor.

Esbahçe - Es Park Konakları'nda 2014'ün son fırsatı

Projede, 2014 yılı Kasım - Aralık ayları süresince, 3+1 konutlar  yatırımcılara250 bin TL’den satılıyor.

Ata Grup, tarafından Esenyurt’ta konumlandırılanEsbahçe Konakları projesi, ulaşılabilir fiyat ve sağladığı ödeme kolaylıkları  ile dikkat çekiyor. Projede, 2014 yılı Kasım - Aralık ayları süresince, 3+1 konutlar  yatırımcılara  250 bin TL’den satılıyor. Projede ayrıca,birbirinden farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. özellikle yılsonu fırsatı kapsamında Kasım-Aralık aylarında ev sahibi olmak isteyenlere çok cazip fırsatlar sunuluyor. Her yere kolay ulaşım olanağı sunan Esbahçe Konakları projesinde,  125 m2 büyüklüğündeki 3+1 konutlar250  ila 290 bin TL arasında  değişen rakamlardan yatırımcılara sunuluyor.Esbahçe - Espark Konakları, 11 ve 12 katlı 4 ayrı bloktan meydana geliyor.

Projede bulunan 2 blokta t 88 daire yer alırken diğer etap,  Es Park Konakları’nda ise 96 daire mevcut.Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek, projenin kısa süre önce lansman yapmasına rağmen,yatırımcıdan büyük ilgi gördüğünü ve yüzde 50 oranında satış yaptıklarını  kaydetti.Esenyurtbölgesinde  merkezi bir noktada yükselen projelerinin hem yapı donanımı  hem de ulaşım kolaylığı nedeniyle tercih edildiğini vurgulayan Aytek, Esenyurtlokasyonununyerleşim ve ticaret merkezi olarak her gün  daha fazla değerlendiğini söyledi.

Ata Grup Yönetim Kurulu Başkanı Semih Aytek,kentsel dönüşümün sürdüğü Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Zeytinburnu  bölgelerinden,Esenyurt’agelen yatırımcı sayısının da fazla olduğuna dikkat çekti.Es Bahçe - Es Park Konakları projesinde, bloklar arasındaki geniş mesafe daireleri daha ferah ve aydılık hale getiriyor. Sosyal donatı  ve peyzaj düzenlemesi açısından da oldukça  avantajlı olan projede; spor salonu, botanik havuzu, yürüyüş parkurları, kapalı otopark, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, çocuk oyun alanları ve  kamelya gibi donatılar mevcut.

ESBAHÇE - ES PARK KONAKLARI İLETİŞİ:  0 212 450 6767


<< Önceki Haber Esbahçe - Es Park Konakları'nda 2014'ün son fırsatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER