"Eminevim Nefes" yabancı yatırımcılara tanıtıldı

MÜSİAD Fuarı’na katılan, 100 ülkeden 7 bin yabancı ve binlerce Türk işadamı, fuarda markalarını tanıtma ve yatırım fırsatları aradı. Şirket iştirakleri ve konut projeleriyle fuara katılan Emimevim, "Eminevim Nefes" projesinin ilk kez fuarda yabancı yatırımcılara tanıttı.



MÜSİAD Fuarı’na katılan, 100 ülkeden 7 bin yabancı ve binlerce Türk işadamı, fuarda markalarını tanıtma  ve yatırım fırsatları aradı. Şirket iştirakleri ve konut projeleriyle fuara katılan  Emimevim, "Eminevim Nefes" projesinin  ilk kez  fuarda  yabancı  yatırımcılara tanıttı.Türkiye’nin  son yıllarda yaptığı atılımlarla marka değerini yükselttiğine  ve bir çok ülke pazarı tarafından  izlendiğine dikkat çeken Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, uluslararası fuarlardaki yabancı yatırımcı ilgisinin bir göstergesi olduğuna işaret etti. 

Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, böylesi fuarların yatırımcıların evsahibi  ülkenin teknoloji, üretim ve  sanayi alanında  geldiği noktayı  görmeleri  ve yatırım planlarını belirlemeleri yönünden  önemli bir fırsat olduğuna vurgu yaptı. Bu yıl  15’incisi düzenlenen Uluslararası  MÜSİAD Fuarı’na 100’ün üzerinde ülkeden ortalama  7  bin yabancı ve binlerce Türk iş adamının katıldığına vurgu yapan Çiftçi,  Eminevim tarafından  inşa edilen Ahenk İstanbul  ve  5yüz60 Kurtköy konut projelerinin yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi. 

Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, inşaatı devam eden  ve büyük bölümü satılan 2 projenin yanı sıra, Eminevim’in  3. Projesi olan ve  Sakarya-Kocaeli'de konumlanan "Eminevim Nefes" projesinin ilk kez  fuarda  yabancı  yatırımcılara tanıtıldığını ve çok beğenildiğini vurgu yaptı.Eminevim’in ilk projesi olan Ahenk İstanbul projesinde 1. Etapta  yaşamın başladığını dile getiren Çiftçi, 2 etabın inşa edilmeye  devam ettiğini ve projede ortalama  yüzde 60 oranında satış rakamına ulaştıklarını söyledi. 

Eminevim Konut Projeleri Faizsiz Evsahibi Yapıyor

Eminİnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, Ahenk İstanbul projesi’nin,  BeylikdüzüGürpınar lokasyonunda  30.500 m2 alan üzerinde  6’şar katlı  8  ayrı blokta toplam 500 daire,  6.350 m2’lik alışveriş merkezi  ve 16.000 m2’lik kapalı otopark’tan   oluştuğunu kaydetti. Ahenk İstanbul konut projesinde, 1. Etap  teslimlerin yapıldığını ve   projede yaşamın başladığını dile getiren Çiftçi, 2. Etap inşasının devam ettiğiniAhenk İstanbul konut projesinde teslimlerin Eylül 2015’te  yapılmasının hedeflendiğini söyledi.

Eminevim’in, bugüne kadar 60.000'in üzerinde aileyi faizsiz sistemle evsahibi yaptığına vurgu yapan Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, 2. Konut projeleri olan ve Kurtköy’de konumlanan 5yüz60 Kurtköy projesinin de aynı sistemle evsahibi yaptığını söyledi.Eminevim güvencesi, uygun fiyat politikası ve faizsiz sistemle dairelerin satıldığı 5yüz60 Kurtköy projesinin  de, İstanbul’un hızla yatırım değeri yükselen Kurtköy’de konumlandığını dile getiren Çiftçi, projede yatırımcının hayatını kolaylaştıran detaylar, modern mimari tasarım ve yüzde 80 yeşil alanın mevcut olduğunu kaydetti.

5yüz60 Kurtköy projesinin avantajlı konumu nedeniyle, Sabiha Gökçen Havaalanı, okullara, denize ve her yere ulaşım kolaylığına sahip olduğunu anımsatan Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, 3 ayrı bloktan  oluşan projede inşaatın devam ettiğini ve  satışların yüzde 65 oranına ulaştığını söyledi. 5yüz60 Kurtköy projesinin,  Pendik Marina ve İstanbul Park'a yakınlığı nedeniyle, projenin  iyi bir yatırım değerine sahip olduğunu anımsatan Çiftçi, konut teslimlerinin  Ekim  2016 olarak planlandığını dile getirdi.

Kentin karmaşasından bunalıp ferah bir nefes almak isteyenlere  butik bir proje olan EminevimNefes’iöneren Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi, Sakarya-Kocaeli'de  konumlanan  "Eminevim Nefes" projesini  ilk kez fuarda yatırımcılara tanıtıldığını kaydetti.540 m2  alanda inşa edilen projenin, 7 blokta  55 ila 85 m2 arasında değişen toplam  86  daireden oluştuğunu dile getiren Çiftçi, Sakarya-Kocaeli'de sahile yakın mesafede yer alan Eminevim Nefes projesinin yatırımcısına  hem yaz aylarında hem de kış aylarında huzurlu ve  keyifli bir yaşam alanı sunduğunu söyledi. Emin İnşaat  Satış ve Pazarlama  Koordinatörü  Murat Çiftçi,Ön talepte olan projenin, önümüzdeki  günlerde lansman yaparak satışa çıkacağını anımsattı.


<< Önceki Haber "Eminevim Nefes" yabancı yatırımcılara tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER