Emet Termal Resort-spa: kış turizmine hazır

Karaderili Grup tarafından inşa edilen proje, Termal ilçesi Akköy köyünde 3 etap olarak inşa ediliyor.

Emet Termal Resort-spa: kış turizmine hazır

Yalova’da ilk etapta 55 milyon Euro harcanarak 40.000 m² arazi üzerinde 2 bin 200 yatak kapasiteli olarak inşa edilen, termal turizm kompleksi  Türkiye’nin  en büyük turizm kompleksi olacak.

Termal oteller,  ziyaretçilerine huzurlu ve cazip fiyatlarla  tatil vadediyor. Termal oteller, termal suları, spa merkezleri, doğayla iç içe tesisleri veyeme  içme seçenekleriyle tatilcilere önemli bir alternatif sunuyor.Karaderili grubu; özellikle termal önem veren yatırım grupları arasında  yer alıyor. Kuşadası’ndan, Bodrum’a, Kütahya’dan Yalova’ya farklı kentlerde aynı türde tesisler işletiliyor. Karaderiligrubu işlettiği termal tesislerden en önemlisi, Kütahya’da bulunan Emet Termal Resort-Spa tesisleridir. Kütahya işletmesinde başka hiçbir yerde bulunmayan 6 farklı termal su türü bulunuyor.

Tesiste bulunan ve büyük ilgi gören; yosun havuzu  sayısızhastalığa şifa dağıtıyor. Tesiste doğal yosunlu termal su; metabolizmayı düzenleyerek vücuttakitoksinleri temizliyor.Karaderili  Grup tarafından inşa edilen proje, Termal  ilçesi  Akköy köyünde  3 etap  olarak inşa ediliyor. Yalova’da ilk etapta 55 milyon Euro harcanarak 40.000 m² arazi üzerinde 2 bin 200 yatak kapasiteli olarak inşa edilen, termal turizm kompleksi Türkiye’nin  en büyük turizm kompleksi olacak.

Son yıllarda  termal otellere oluşan ilgi nedeniyle özellikle;İran, Irak, Almanya, Fransa ve Avusturya’dan Türkiye’ye termal sulardan yararlanmak için turistler kafileler halinde ülkemize geliyor. Karaderili  Grup tarafından hayata geçirilen Kütahya Emet Termal Resort-Spa ile  yakında açılacak olan Yalova Termal oteli, ayrıcalıklı bir tatil yapmak isteyen  tatilcilere alternatif  kış tatili sunuyor.

<< Önceki Haber Emet Termal Resort-spa: kış turizmine hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER