Demir inşaat minopolis'te çocuklarla buluşuyor

Marmara Forum AVM içindeki Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor.

Demir inşaat minopolis'te çocuklarla buluşuyor

Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyimi yaşadı.

Demir İnşaat, geleceğimizin mirasçıları olan çocuklara verdiği önemi, Minopolis İstanbul Eğitlenceşehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olarak gösterdi. Minopolis’egelen 4 yaş ve üzeri çocuklar ile yakınları, 45 m2 alan içinde yer alan ‘İnşaat Merkezi’nde, oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğrenip inşaat sektörü hakkında fikir sahibi olabilecekler. Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Demir İnşaat olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklara dokunmanın öneminden yola çıkarak çocuklara inşaat sektörü hakkında oyunun içinde bilgi veren ve sektörü sevdiren uygulamaya sponsor olmaktan mutlu  olduklarını  kaydetti.

Ansari, “Günümüzde başarılı olan ulusal, uluslararası tüm şirketlerin çocuklara yönelik projeler yaptıklarını, çocuklarla temas içinde olduklarını görüyoruz. Demir İnşaat olarak biz de çocuklarımıza verdiğimiz değeri projelerimizle ortaya koyuyoruz. Minopolis projesini de “z” kuşağına yatırım yapmanın geleceğimiz için çok önemli olduğu düşüncesi ile hayata geçirdik” dedi.

Demir İnşaat, geçtiğimiz ağustos ayında Minopolisoyun alanında gerçekle birebir örtüşen bir şantiye oluşturdu. Çocukların bu şantiyede eğitmenler eşliğinde çalışarak para kazanıp, isterlerse yan alanda bulunan Çocuk Üniversitesi’nden inşaat mühendisliği diploması alarak,mühendis olarak çalışıp daha yüksek maaş kazanabilecekleri bir sistem kuruldu.

Ansari, “Minopolis’teki ‘İnşaat Merkezi’nin bir oyun alanı olmasına karşın, en önemli şey, iş güvenliği eğitimi almadan çalışmaya izin verilmemesi. Çünkü Demir İnşaat olarak iş güvenliğine çok önem veriyoruz ve bu bilincin daha çocuklukta oluşturulmasına yardımcı olabilmeyi amaçladığımız için de oyun içinde bu konuyu işliyoruz” diye konuştu.Bu yılın Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı. Bu rakamlar da ‘İnşaat Merkezi’nin ziyaretçilerin yoğun ilgisini çektiğini gösteriyor.

<< Önceki Haber Demir inşaat minopolis'te çocuklarla buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER