CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılımı bekleniyor

CNR Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, bu yılda Suudili bir Prens’i ağırlayacak.

CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılımı bekleniyor

Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin NasserBin Abdulaziz Al-Saud’un,emlak projelerini CNR Emlak 2014 Fuarı’nda inceledikten sonra, önemli yatırımlar yapması bekleniyor.

Gayrimenkul’de önemli projelerin binlerce kişi ile buluşacağı CNR Emlak 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı, bu yılda Suudili bir Prens’i ağırlayacak. 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek  CNR Emlak 2014 Fuarı’na,  ITF Fuarcılık ve  Körfez, Ortadoğu ülkelerinden fuara alıcı grupları getiren House of Consultancy işbirliğinde, Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud getiriliyor. 

Suudili Prens’in emlak projelerini CNR Emlak 2014 Fuarı’nda inceledikten sonra Türkiye’nin değişik noktalarına da ziyaretlerde bulunarak, önemli yatırımlar yapması bekleniyor. Arapların yoğun ilgisinden memnun olduklarını belirten CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Cem Şenel,“CNR Emlak 2014  Fuarı'nı6 bini yurt dışından olmak üzere 35 bin yatırımcının ziyaret etmesini bekliyoruz.  Suudili Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’un  fuara katılması bizleri çok gururlandırdı. 

Fuarımıza Suudi Arabistan kraliyet ailesinin ilgi göstermesi bu süreçte çözüm ortağımız House of Consultancy ile çok doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha kanıtladı. 200'e yakın projenin vitrine çıkacağı organizasyona başta Suudi Arabistan olmak üzere Orta Doğu, AB Ülkeleri, Körfez Ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler'den de alıcı gruplar gelecek. Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan dev yatırımcıların ziyaret edeceği fuara yönelik olarak hedef bölgelerde sonuç odaklı çalışmalar meyvelerini veriyor” dedi.


<< Önceki Haber CNR Emlak Fuarı'na 35 bin yatırımcının katılımı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER