Bomonti Business Center'da son ofisler

Peker Grup’un Bomonti’de hayata geçirdiği Boğaz ve Haliç manzarası ile öne çıkan Bomonti Business Center’da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor.

Bomonti Business Center'da son ofisler

İstanbul’un kalbi Bomonti’de yer alan Bomonti Business Center ofis kiralamak isteyen firmaların birinci tercihi oluyor.

Bomonti de yükselen Bomonti  Business Center, yerli-yabancı yatırımcıların tüm taleplerine karşılık verebilen ofisleri ile  dikkat çekiyor. 27 katlı tek kuleden meydana gelen Bomonti  Business Center projesinin 22 katı ofislere ayrıldı. Yüksekliği 102 metre olup 5 bodrum kat, 1 zemin kat ve 22 ofis katından oluşuyor. 800 metrekare tam ofis katları 4'e bölünebiliyor. Bu şekilde 88 adet çeyrek ofis yer alıyor. 205 araçlık otoparkı bulunan  Bomonti  Business Center'da çeyrek ofis katları için 2, yarım ofis katları için 4 ve tam ofis katları için 8 araçlık otopark alanı mevcut. Maçka,Nişantaşı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Taksim gibi iş, kültür-sanat, spor, kongre, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakınlığı projenin değerini ön plana çıkarıyor.

Peker Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, “BomontiBusiness Center, merkezi  lokasyonu, eşsiz Boğaz ve Haliç Manzarası ile birlikte bir ofiste olması gereken donatılardan çok daha fazlasına sahip olması ile farklılaşıyor. Bu yapısı ile en çok tercih edilen ofis projelerinden birisiyiz” dedi. Peker şunları söyledi: “Bomonti Business Center, satış ve kira rakamları ise İstanbul’daki ofislerden farklı değil, hatta sunduğu imkanlarla mukayese edildiğinde ekonomik kalıyor. Bu nedenle Bomonti Business Center’da ofis sahibi olan firmalar, büyük bir ayrıcalığa kavuşuyor.”

Bomonti Business Center’daki ofisler, 4 metre yüksekliğindeki tavanları, aydınlık yapısı ve ses geçirmeyen, ultraviyole cam özellikleri ile ferah çalışma ortamı sunuyor. Özel cam ve çerçeve sistemleri sayesinde yazın aşırı sıcağı, kışın ise aşırı soğuğu engelliyor. Bomonti Business Center, yüksek konumu sayesinde, bir yandan Boğaz manzarasını diğer yandan ise Haliç'in eşsiz ve tarihi güzelliğini görebilmesiyle de ayrı bir değere sahip. Boğaz Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmetköprülerine kolay ulaşım sağlayacak bir noktada yükselen Bomonti Business Center, Kağıthane ve Dolmabahçe tünelleri sayesinde ana arterlere hızlı bağlantı sağlıyor. 



<< Önceki Haber Bomonti Business Center'da son ofisler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER