Akbatı'dan bayrak sizsiniz projesi

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Bayramı’nı özel bir projeyle kutlayacak.

Akbatı'dan bayrak sizsiniz projesi

Akbatı ziyaretçilerinin, etkinliğine katılarak çekilecekleri  fotoğraflardan oluşacak Türk bayrağı e sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Bayramı’nı ziyaretçilerinin katılımıyla hazırladığı  özel bir projeyle kutlayacak. Akbatı ziyaretçilerinin, etkinliğine katılarak çekilecekleri  fotoğraflardan oluşacak Türk Bayrağı, sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından, Cumhuriyet’in 91. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen  “Bayrak  Sizsiniz” etkinliğine 7 Kasım tarihine kadarbütün ziyaretçiler katılabilecek.

Etkinlik kapsamında AVM’ye gelen ziyaretçilerin  kırmızı  platform önünde çektikleri fotoğraflardan  Türk Bayrağı oluşturulacak.Daha sonra ziyaretçiler,  #bayraksizsinizhashtag’i ile fotoğraflarını paylaşarak sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.Ziyaretçi fotoğrafları ile oluşturulan Türk Bayrağı, 10 Kasım’da Akbatı’dasergilenecek. Etkinlikle ilgili gelişmeler, firmanın sosyal medya hesapları olan; Akbatıfacebookvetwitter hesaplarından takip edilebilir.


<< Önceki Haber Akbatı'dan bayrak sizsiniz projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER