Eminevim 75. şubesini Ümraniye'de açtı


Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye'de 75. şubesini Ümraniye'de törenle açtı.

Ellerin açıldığı, duaların okunduğu törende 2016 hedefi de 100 şube olarak ilan edildi.

Eminevim Genel Müdürü İbrahim Conkar, gazetecilere açıklamasında yeni şubenin hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu belirtti.

Conkar, "Türkiye'de 75., Ümraniye'de 3. şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz ilk olarak 100, ardından bu adedi arttırmaktır. Müşterilerimiz de artıyor, bu da bizim başarımızı ortaya koyuyor. Bizim Elbirliği Sistemimiz var. Gayemiz bu sistemin kurumsal olarak Türkiye'ye ve dünyaya yayılmasıdır. Biz 'bir elin nesi var, iki elin sesi var' anlayışı ile yardımlaşma ve dayanışmanın kurumsal hale gelmesinden yanayız." dedi.

Satış Müdürü Sezai Gök ise şunları kaydetti:

"Ümraniye'de 1991'de temeli atılan firmamız Türkiye'nin her tarafında şubeleri ve elemanları ile hizmet veriyor. Ümraniye'de 3. şubemizi açtık. Temennimiz Ümraniye ve Türkiye şubemizin hayırlı olmasıdır. İnşaallah 2016 hedeflerimiz içinde 100. şubemizi açmak var. Türkiye'de 75. şubemiz Ümraniye oldu.

Bizim bir Elbirliği Sistemimiz var, ilgi görüyor. Sistemimizin temelinde yardımlaşma ve dayanışma var. Bu sistem ile 80 bin aile ev ve otomobil elde etmiş. Sistemimiz ile ailelerin bütçelerine göre taksitler ile, faizsiz ev ve otomobil almalarına yardımcı oluyoruz. Türkiye şartlarında ev ve otomobil almanın güç olduğunu biliyoruz. Ama biz bunu Elbirliği Sistemi ile en kolay hale getirdik. Türkiye'de kiracı kalmaması temennimiz. Bunu başarabileceğimizi ümit ediyoruz."

Anadolu Yakası Bölge Mümessili Ertan Yallagöz ise müşteri ve şube adetlerinin arttığından söz etti. Yallagöz, Ümraniye'de 3, Anadolu Yakası'nda 13. şubelerini açmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.

Yallagöz, ilave olarak şu açıklamalarda bulundu:

"Yine Anadolu Yakası'nda 2016 sonuna dek Bolu, Zonguldak ve Sancaktepe'de şubelerimiz olacak inşaallah. Amacımız Elbirliği Sistemi'ni kurumsal hali ile Türkiye'ye yaymak. Aileler ev ve otomobil almada sıkıntı ile karşı karşıya kalıyor. Eminevim burada ailelere yardımcı olma durumunda. Bireylerin ödeme imkânlarına göre kendilerine tablo çıkarıyoruz. Diledikleri yerden evini, otomobilini rahat şekilde alıyorlar. Faize de girmemiş oluyorlar."

Şube açılış töreninde kurdele kesimi ve ikramların ardından toplu fotoğraf çektirildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Eminevim 75. şubesini Ümraniye'de açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER