Emekliden Bakan'a sert tepki

Eskişehir'de AKP'lilerle birlikte sokakta vatandaşlara karanfil dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya bir kadın "Özel dershanelerimiz okula döndü şu anda. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz" dedi.

Emekliden Bakan'a sert tepki

Eskişehir'de AKP'lilerle birlikte sokakta vatandaşlara karanfil dağıtan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya bir kadın "Özel dershanelerimiz okula döndü şu anda. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz" dedi

Cumhuriyet'in haberine göre, Bakan Avcı da, "Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten" yanıtını verince kadın bu kez "Niye bir temel bulunamadı hala? 13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk, hepimiz" diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı ve AKP Eskişehir 1'incı sıra Milletvekili adayı Nabi Avcı, Eskişehir'de sokakta vatandaşlara karanfil dağıtıp esnafları ziyaret etti. Bakan Avcı yolda karşılaştığı bir kadınla ilginç diyaloga girdi. Kendisinin emekli memur olduğunu belirten kadın, "Ailemde milli eğitimde çalışanlar var. Özel dershanelerimiz okula döndü şu anda. Ama biz bu eğitimden memnun değiliz" dedi. Avcı da "Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten" yanıtını verince kadın bu kez "Niye boyuna değiştiriliyor? Niye bir temel bulunamadı hala?13 yıldır fırıldağa döndü çoluk çocuk, hepimiz" diye konuştu. Bakan Nabi Avcı da kadına "Ben de biliyorum, bu saçları değirmende ağartmadık" dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı İki Eylül Caddesi üzerinde MHP'li kadınların açmış olduğu standa uğradı ve kadınlara karanfil verdi. 

GERGİNLİK YAŞANDI
Bu arada Köprübaşı semtindeki MHP il binasının karşısına Ak Parti'liler stant açınca gerginlik yaşandı. MHP'liler standın kaldırılmasını istedi. Yaşanan gerginlik üzerine olay yerineç kuvvet polisleri sevk edildi. Ak Partililer standı kaldırınca gerginlik sona erdi. Kısa süre sonra elinde Ak Parti bayrağını sallayarak bisikletle geçen bir gence MHP'lilerin bulunduğu gruptan saldıranlar oldu. Polisin araya girmesiyle bu genç uzaklaştırıldı ve çoğırılan 112 ambulansıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
<< Önceki Haber Emekliden Bakan'a sert tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER