El-clasico'da tarihi hezimet

Dünyanın merakla takip ettiği El Clasico'da, Barcelona ezeli rakibi Real Madrid'i adeta sahadan sildi ve 4-0 galip geldi. Barcelona'nın golleri 11 ve 74. dakikada Suarez, 39'da Neymar ve 53. dakikada Iniesta'dan geldi. Sakatlıktan yeni kurtulan Messi'nin 2. yarıda oyuna dahil olduğu derbide Real Madrid taraftarları teknik direktör Benitez ve başkan Perez'i beyaz mendil sallayarak istifaya davet etti.

El-clasico'da tarihi hezimet

Merakla beklenen El Clasico tarihi bir hezimete sahne oldu. Deplasmanda Real Madrid ile karşılaşan Barcelona, dev maçı 4-0'lık skorla kazandı. Katalanlar'a zaferi getiren golleri Suarez (2), Neymar ve Iniesta attı.

İspanya La Liga'nın 12. haftası El Clasico'ya sahne oldu. Nefeslerin tutulduğu dev maçta Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona karşısında tarihi hezimete uğradı.

Deplasmanda Eflatun-Beyazlılar ile kozlarını paylaşan Katalanlar, müsabakayı 4-0 gibi farklı skorla galip tamamladı.

Santiago Bernabeu Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya etkili başlayan Barça, 11. dakikada Luis Suarez'in attığı golle üstünlüğü eline geçirdi: 0-1. Oyun olarak rakibini sürklase eden konuk takımda bu kez Neymar sahneye çıktı ve 39'da farkı ikiye çıkardı: 0-2.

İkinci devreye Real, hızlı başlasa da 53'te Andres Iniesta skoru 0-3 yaptı. Dakika 74'te Uruguaylı yıldız Suarez, kendisinin ikinci, takımının 4. golünü attı ve skoru tayin etti: 0-4. Madrid temsilcisinde Isco, Neymar'a yaptığı sert hareket sonrası hakem David Fernandez tarafından direkt kırmızı kart görerek atıldı.

Bu skorla 10. galibiyetini elde eden Luis Enrique komutasındaki Barcelona, puanını 30'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Sezonun 2. mağlubiyetine uğrayan Rafa Benitez yönetimindeki Real Madrid ise 24 puanda kaldı.

Benitez’e istifa çağrısı

Santiago Bernabeu Stadı’ndaki Real Madrid taraftarları maç sırasında ve sonunda "Rafa Benitez istifa" diye bağırarak, alınan yenilgi nedeniyle İspanyol teknik direktörü suçladılar. Taraftarlar, maç sonunda da beyaz mendil salladı.


<< Önceki Haber El-clasico'da tarihi hezimet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER