El Clasico’da Messi ve Ronaldo yok ama... Barcelona show var

Messi ve Ronaldo’nun olmadığı Barcelona ile Real Madrid arasındaki El Clasico’da gol fırtınası yaşandı. Maç Katalan ekibinin 5-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

SHABER3.COM



İspanya ve dünya futbolunun en önemli derbileri arasında yer alan Barcelona ile Real Madrid arasındaki El Clasico yine büyük heyecana sahip oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Barcelona, 11. dakikada Philippe Coutinho’nun golüyle 1-0 öne geçti.


 
30. dakikada Raphaeş Varane tarafından düşürülen Luis Suarez VAR kararı ile verilen penaltıyı gole çevirerek skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.



İkinci yarıya iyi başlayan Real Madrid, 50. dakikada Marcelo’nun attığı golle farkı 1’e indirerek umutlansa da, Luis Suarez 75’inci dakikada tekrar sahneye çıktı ve skoru 3-1’e getirdi.

Oldukça iyi bir maç çıkaran Suarez, 83’üncü dakikada takımı adına bir gol daha atarak hat-trick yaptı ve skoru 4-1’e getirdi.

84’üncü dakikada Arthur’un yerine oyuna giren Arturo Vidal, 87’inci dakikada bir gol atarak skoru 5-1’e getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Barcelona sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 21’e çıkararak liderliğini sürdürdü. Real Madrid ise 14 puanda kaldı.
<< Önceki Haber El Clasico’da Messi ve Ronaldo yok ama... Barcelona show var Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER