Ekrem İmamoğlu: Laf aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da sandık gönüllüleri ile bir araya geldi

SHABER3.COM

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sandık gönüllüleriyle buluşmasında "Laf aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz. Ama çok çalışmamız lazım" dedi. İmamoğlu, "Kimsenin oyunu istemiyoruz" diyerek rakiplerine atılan oyun da sandığa yansımasını istedi.

“Bu sefer yenilik yaptık ve gönüllülerimizle bize gönüllü olarak başvuran İstanbullu hemşehrilerimizle her okulda ayrı bir görevli tesis ettik. Bu arkadaşlarımız okul sorumlusu arkadaşlarımızla beraber çalışacaklar” diyen İmamoğlu, büyükşehir başkanlığı oylarının kurdukları merkeze online gönderileceğini anlattı.

İmamoğlu, “Bin 919 okulda şu an itibariyle 2 bin 150 gönüllü arkadaşımız görev almış durumda” dedi.

Gönüllüleri sandıkta görev almaya davet eden İmamoğlu şöyle konuştu:

“Okullar çok önemli, hemen sonucu kötü bir şekilde açıklamalar, manipülasyonlar, kafanızı karıştırıcı bir takım işlemler olacak. Sakın itibar etmeyin. Bazı ajanslar üzerinden bu işlere girişecekler, hiç ilgilenmeyin işinize bakın. Bizim burada halk ajansımız var. Vatandaşın moralini bozup sandıktan uzaklaşmasını sağlayacaklar. Bakın şunu hedefleyebilirler; bizim geçerli bir oyumuzu iptal ettirmek, onların geçersiz bir oyunu kabul ettirmek. Bu seçimin zorlu olacağını hepimiz biliyoruz. Laf aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz. Ama çok çalışmamız lazım. 6-7 günü çok sıkı geçirmemiz lazım. Onun için sandığın başında görev almalıyız. Bize verilen oyu ilginizi çekmeyecek 2-3 üncü kişin arasına yazarlar. Size İstanbul’dun geleceğin emanet, onun için bir oyun bile sonucu ulaşması için titiz davranın. Bana atılan oyun sandığa yansımasını sağlayın, karşı tarafa atılan oyun sandığa yansımasını sağlayın, kimsenin oyunu istemiyoruz.” 
<< Önceki Haber Ekrem İmamoğlu: Laf aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER