Yabancı yatırımcı Türkiye'de internetten şirket seçecek

Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği web portalı www.sirketortagim.com ‘un gördüğü ilgi üzerine yabancı yatırımcıya yönelik www.mergeintukey.com hayata geçirildi

Yabancı yatırımcı Türkiye'de internetten şirket seçecek

İş dünyasının duayen isimlerinden Mehmet Buldurgan’ın kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği sitesi www.sirketortagim.com kısa sürede 1000 üyeye ulaştı. Yatırımcı, danışman ve KOBİ’lerden oluşan üyelerden gelen talepler ve sektördeki fırsatlar değerlendirilerek Ocak 2013 itibari ile www.mergeinturkey.com da hizmete açıldı.

Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcı, fon ya da uluslararası şirketler, www.mergeinturkey.com da stratejik ortaklığa hazır 1000 üye bulacaklar.

www.mergeinturkey.com ‘un lansmanı, şirket evliliği konusunda ABD’deki en itibarlı oluşumlardan biri olan AM&AA tarafından düzenlenen “The Middle Market: Our World of Opportunity in 2013” konferansında yapıldı.

30 ülkeden yaklaşık 500 kişi / firmanın katıldığı Miami’deki konferansta, www.mergeinturkey.com ,  AM&AA’ ya üyeliğini gerçekleştiren ilk ve tek Türk şirketi unvanını kazandı.  

<< Önceki Haber Yabancı yatırımcı Türkiye'de internetten şirket seçecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER