İnternet'ten altın alınır mı ?

Sanal alışverişin her geçen gün arttığı ülkemizde altında artık internetten satılır oldu. Peki online altın almak güvenli mi ?

İnternet'ten altın alınır mı ?

Dünya’da en çok internet kullanıcısına sahip ülkelerinden biri olan ülkemizde internetten alışveriş alışkanlığı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Bilişim, tekstil ve kozmetik ürünleri gibi birçok farklı marka seçeneği ve avantajlı ödeme seçenekleri ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 

Peki internetten altın alınır mı? Avantajları ve dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Altınpınarı.com Genel Direktörü Mehmet Özcan bize konuyla ilgili bilgi verdi.


Müşterilerin bir bölümünün yatırım amaçlı olan bilezik, sarrafiye ve külçe altın ürünlerinden sipariş ettiğini söyleyen Özcan sitelerde her tür modeli tek bir arayüz üzerinden ulaşabildiğinden hediyelik ve özel tasarımlı ürünlere de rağbetin büyük olduğunu ifade etti.

Gün içinde sürekli değişen altın fiyatları  anlık olarak otomatik güncelleniyor. Müşteri memnuniyeti ve güveni için ücretlendirmede hassas olunmasının önemine vurgu yapan Özcan, ürünlerin tamamını özel tasarlanmış güvenli ambalajlarda, sigortalı olarak gönderildiğini ve lojistik sürecinde oluşabilecek tüm olumsuzlukları garanti altına alındığını söyledi. Böylelikle kullanıcılar için risk ortadan kalkmış oluyor. 

Günümüz artık teknoloji ve hız çağı. İster yatırım amaçlı ister hediyelik ürünlerde olsun, müşteriler oturdukları yerden binlerce farklı ve yeni modeli tek bir ekranda görüntüleyebiliyorlar. Buna ek olarak tüm ürünler kredi kartı ile alınabiliyor.Uygun ödeme seçenekleri ve sigortalı kargo ile internetten altın almak artık korkulacak bir konu olmaktan çıkıyor.
<< Önceki Haber İnternet'ten altın alınır mı ? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER