Ekolojik stadyumda son rötuşlar yapılıyor


Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olma özelliği taşıyan Yeni 4 Eylül Stadyumu inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Medicana Sivasspor'a ev sahipliği yapacak statta 27 bin 500 taraftar maç izleyebilecek.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, tamamlandığında Türkiye'nin en modern stadyumlarından biri olacak Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadyumu olan Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda betonarme ve çelik imalatları, dış cephe kaplaması, stat aydınlatma, çatı imalatları, çim serme işlemleri, zemin ısıtma, skorboard, kale direkleri, ince imalatlar, koltuk montajının tamamı bitirilirken stadyumda yedek kulübelerinin montajına ise bugün başlanıldı. Stadyum içinde boya işlemleri sürerken diğer yandan da temizlik çalışmaları sürüyor.

27 bin 500 kapasiteli stadyumda, 50'nin üzerinde loca, tribün ısıtma, yağmur ve kar sularını toplanıp kullanma, güneş enerji panelleri, mağaza, kafe, mescit, lokanta, amatör kulüpler için soyunma odaları, 90 araçlık canlı yayın araç alanı ve toplam bin 118 araçlık otopark bulunuyor.

Çevre düzenlemesi yüzde 58 seviyesinde devam eden stadyumun alt yapı, VIP ve basın tribününün koltuklarının takılma işlemleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Ekolojik stadyumda son rötuşlar yapılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER