Ekip 1, sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda!

Üç sezondur ekranlarda izleyicilerin karşısında olan aksiyon ve macera dizisi EKİP 1, dördüncü sezonunu kadroya katılan yeni oyuncuları ve soluk soluğa izlenecek yeni bölümleriyle açıyor.

Ekip 1, sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda!

Kadrosunu Mehmet Fırat Korhan, Ali Başar ve Elif Dilara Güneş gibi başarılı oyuncularla güçlendiren Ekip 1 (Nizama Adanmış Ruhlar) ekran başındakilere yeni sezonda, bitmeyen bir aksiyon ve sürükleyici bir hikaye sunuyor. 


Dizinin heyecanla beklenen 114. bölümünde; 

Mesleğinde başarılı ve gözü pek bir özel harekat komiseri olan Ali Babür, silah kaçakçılığı yapan bir şebekenin peşindedir. Gizli bir operasyonla şebekenin elebaşı olan Çakal’ı yakalaması an meselesidir. Ancak bu operasyondan dolayı Savcı Gönül, tarafından ifadeye çağırılan Ali Babür, bir anda kendini yeni bir operasyonun içinde bulur. Savcıyı hedef alan bir grup ile çatışmaya giren özel harekat komiseri için işler planlandığı gibi gitmez. Üstelik şehrin değişik yerlerinde arka arkaya bombalı eylemler yapılmak üzeredir. Her şey kötüye gittiği sırada olayı haber alan Ekip 1’in harekete geçmesiyle operasyon kritik bir hal alır. 


Heyecanı ve aksiyonu hiç bitmeyen Ekip 1, sezonun ilk bölümüyle bu akşam saat 19.50’de Samanyolu TV’de. 

<< Önceki Haber Ekip 1, sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER