YGS şampiyonları Samanyolu Haber'e konuştu

Üniversite adaylarının heyecanla beklediği YGS sonuçları açıklandı. Yaklaşık iki milyon öğrencinin katıldığı sınavda birinciler Ankara ve İstanbul'dan.

YGS şampiyonları Samanyolu Haber'e konuştu

Türkiye birincisi olan FEM Dershanesi öğrencisi Hümeyra Çolak Samanyolu Haber Televizyonu'na bağlanarak duygularını paylaştı. 500 tam puan alan Çolak; "Birinci olacağımı düşünmemiştim çok heyecanlıyım. Hedefim Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, avukat olmak istiyorum." Diye konuştu.

YGS SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Konuları nasıl çalıştığıyla ilgili önemli tüyolar veren Çolak, "Bir kere konu işlendiyse konu biriktirmeden çalıştım ve yazarak daha iyi öğrenildiğini düşünüyorum. Tarih, Coğrafya gibi dersleri yazarak çalıştım." Dedi.
YGS ikincisi olmayı başaran FEM Dershanesi öğrencisi Furkan Savaş ise; sınavda sadece 5 soruyu yanlış cevapladığını ancak bu kadar yüksek bir derece beklemediğini ifade etti. Sınavda çok sakin olduğunu belirten Savaş, dershanesinin kendisine çok fayda sağladığını belirterek öğretmenlerinin özverili çalışmalarını anlattı. Savaş'ın hedefi Tıp fakültesi..
Bir diğer YGS ikincisi ise; Körfez Dershanesi'nden Fatih Aslan. Heyecanını dile getiren Aslan, YGS'ye hazırlanırken önce konuları bitirdiğini ondan sonra test çözmeye başladığını belirtti. Hedefinin Elektrik Elektronik Mühendislik olduğunu söyleyen Aslan, dershane hocalarının rehberlik ve kaynak bulma açısından kendilerine büyük destek sağladıklarını anlattı. 
SAMANYOLUHABER.COM
YGS ŞAMPİYONUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ YGS'DE İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİNİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


<< Önceki Haber YGS şampiyonları Samanyolu Haber'e konuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER