MEB e-okul karne notları için tıklayınız - e-karne

2014 E-Okul Karne Notları e-okul veli bilgilendirme sisteminden duyuruldu. MEB e-okul karne notları için tıklayınız - e-karne

MEB e-okul karne notları için tıklayınız - e-karne

2014 E-Okul Karne Notları e-okul veli bilgilendirme sisteminden duyuruldu.  Öğrencilerin kolaylıkla ulaşabileceği e okul veli bilgilendirme sistemi buradan öğrenebilirsiniz. İşte e okul karne notları sorgulama sayfası..


E-okul' class='textetiket' title='E okul haberleri'>E okul sistemi ile öğrenciler notlarını,devamsızlıklarını ve ders programlarına rahatlıkla ulaşabiliyor. e okul sisteminde öğrenciler giriş yaparak okuldaki durumlarını ailelerine rahatlıkla gösterebilir. 

17 milyon öğrenci karne aldı
2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı sona erdi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı bugün sona erdi. Öğrenciler ve öğretmenlerin heyecanla bekledikleri yarıyıl tatili, 9 Şubat'a kadar devam edecek. 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı ise 10 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Eğitim-öğretim yılı bugün son zilin çalmasıyla tamamlandı.
<< Önceki Haber MEB e-okul karne notları için tıklayınız - e-karne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER