İngilizce öğrenmek artık dile kolay!

İngilizce öğrenmede okullar yetersiz kalınca, özel kurslar önemli rol oynamaya başladı.

İngilizce öğrenmek artık dile kolay!

Dünyaya bakıldığında en genel geçer ve yaygın dilin ingilizce olduğunu görürüz. Yaklaşık olarak dünya üzerinde bulunan 6 milyar insandan 350 milyonunun İngilizce konuşabildiği tahmin edilmektedir. Ancak ingilizcenin günlük hayattaki önemini sadece bu sayı belirlemez. İngilizcenin ne için kullanıldığı da oldukça önemlidir. Örneğin Ingilizce; siyaset, eğitim, dünya haberleri ve iletişimin yanı sıra müzik ve sanat dilidir. Uluslar arası herhangi bir konuda kariyer yapmak, iletişim kurmak istediğinizde ilk aranan nitelik İngilizce dil bilgisidir.

Ülkemizde gittikçe daha fazla önem kazanan İngilizce, ilköğretim 4. Sınıftan itibaren öğretilmeye başlanmıştır. Amaç, dünya standartlarına ayak uydurabilecek ve bu toplumlardan geri kalmayacak nesiller yetiştirmektir. Ne yazık ki bu kadar önem verilmesine rağmen son araştırmalara göre aldığımız ingilizce eğitimin seviyesi oldukça düşük. Günümüzde bu açığı kapama adına özel ingilizce kursları önemli rol oynamakta. 

Yaz tatilleri ingilizce öğrenme konusunda önemli bir fırsat sunuyor. Yıl içerisinde iş yoğunluğu okul stresi gibi durumlardan dolayı önem veremediğimiz ingilizceyi yaz döneminde hem eğlenip hem de öğrenmek çok daha kolay olmakta.
Bu konuda bu yaz tatilini değerlendirmek için DİLFEM uzman, nitelikli eğitim kadrosu ve interaktif sisteme uyumlu dökümanları sayesinde ingilizce öğrenmek basitleşiyor.

Hem yetişkinlere hem de ilköğretim öğrencilerine yönelik ingilizce kursları bir Fem Dersanesi kuruluşu olan  DİLFEM ÜMRANİYE’DE 16 Temmuz da başlıyor. 


Ayrıntılı bilgiyi 0216 505 18 35 ve [email protected] mail adresinden öğrenebilirsiniz

<< Önceki Haber İngilizce öğrenmek artık dile kolay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER