Edremit Belediyesi'nin Darsofa Tesisleri, yeni haliyle hizmete girdi

Edremit Belediyesi'nin Darsofa Tesisleri, yeni haliyle hizmete girdi

Edremit'in Darsofa Mahallesi'nde uzun zamandır atıl durumda bekleyen ve içerisinde çay bahçesi, oyun alanları ve spor sahası bulunan tesisler yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.

Diş Hastanesi yanında içinde çay bahçesi, oyun alanları ve spor sahası bulunan tesisler, Edremit Belediyesi tarafından belediye iştiraki Ed- Bel Şirketi'ne devredildikten sonra yeniden düzenlendi. Mahalle halkının isteği doğrultusunda Darulsefa ismi verilen tesisler bayram öncesinde vatandaşların hizmetine açıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Özgirgin, Mehmet Ertaş ve Ed-Be Ltd.Şti. Genel Müdürü İbrahim Yakın ile birlikte mahalleye gelerek tesislerde incelemelerde bulundu.

Darsofa Mahallesi Muhtarı Ramazan Çağlıyan'dan bilgi alan Başkan Saka, Edremit'i Narlı'dan başlayarak, Hacı Arslanlar ve Bostancı Mahallelerine kadar bir bütün olarak değerlendirdiklerini söyledi. Başkan Saka, "Darsofa mahallemiz bizim en güzel mahallelerimizden birisi. Uzun zamandır kullanılamayan bu tesisleri düzenleyerek mahalle halımızın nefes alabileceği bir merkez haline getirdik. Ed-Bel şirketimizde düzenlemeleri kısa sürede bitirerek bayram öncesinde halkımızın hizmetine sundu. Başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Edremit Belediyesi'nin Darsofa Tesisleri, yeni haliyle hizmete... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER