Dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe'ye geliyor!

Fenerbahçe, Liverpool’a 4 milyon Euro teklifte bulundu. Slovak stoper senelik 3 milyon Euro’ya ‘evet’ dedi. Sarı-lacivertliler beklemeye geçti.

Dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe'ye geliyor!

Transfer çalışmaları için İngiltere’de bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Liverpool’un Slovak stoperi Martin Skrtel’in transferinde büyük yol aldı.

Martin Skrtel’ı transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Liverpool ile masaya oturan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İngiliz kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor. Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, 31 yaşındaki oyuncuyu yeni sezonda takımda düşünmüyor, Slovak defans oyuncusu da 2008 yılından bu yana oynadığı İngiltere’den ayrılmak istiyor.

Sarı-lacivertlilerin Martin Skrtel için İngiliz kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. Liverpool’un ise 6 milyon Euro istediği belirtildi.




SKRTEL DÜNDEN RAZI

Skrtel’in Liverpool’dan aldığı yıllık ücretinden daha azına gelmeye razı olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe yönetimi Liverpool’dan yıllık 4 milyon Euro kazanan Slovak oyuncuya maç başı ve bonuslarla birlikte bu rakamı ödemeyi kabul etti. Teknik Direktör Pereira da Skrtel ile ilgili olumlu rapor verdi.

Fenerbahçe, Liverpool’dan yanıt beklerken, Pereira’nın; geriden oyun kurma, top dağıtma özelliği nedeniyle Skrtel’i oyun sisteminin en önemli parçalarından biri yapmayı planladığı belirtiliyor.



<< Önceki Haber Dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe'ye geliyor! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER