SALDIRI ANI KAMERADA - İZLE

Hindistan'ın Mumbai kentinde düzenlenen saldırılarda 9 yer hedef alındı. Tac Mahal ve Oberoy Oteline yakın bir caddedeki saldırı anı kameralara böyle yansıdı...

SALDIRI ANI KAMERADA - İZLE

Dün yerel saatle 22.30 sıralarında Hindistan'ın finans merkezi Bombay kentinde teröristlerce otomatik silahlar ve el bombalarıyla düzenlenen eş zamanlı saldırılarda lüks Tac Mahal ve Oberoi otelleri, Çatrapati Şivaji Terminus Tren Garı, Leopold's Restoranı, Cama Hastanesi ile kentin güneyinde yer alan bir polis karakolunun da içinde bulunduğu 9 farklı nokta kana bulandı. Saldırılarda ölenlerin sayısı 101'e yükseldi. Olay yerindeki üst düzey polis yetkililerinden Ramesh Tayde Reuters'a yaptığı açıklamada, yaralı sayısının da 287 olduğunu kaydetti. Oberoi otelinin önündeki işlek caddede, beyaz renkli bir araçtan çevredeki sivillere ateş açıldı. Silah sesleriyle birlikte başlayan korku ve panik saniye saniye görüntülendi.

DÜNYA BU FOTOĞRAFLARI KONUŞUYOR

TAJ OTELİ'NDEKİ REHİNE KRİZİ SONA ERDİ Hindistan'ın Mumbai şehrinde bulunan Taj Oteli'ndeki rehine krizinin sona erdiği bildirildi. Maharashtra Eyaleti Polis Şefi A.N. Roy, Taj Oteli'ndeki rehine krizinin sona erdiğini söyledi. ND televizyonuna konuşan Roy, "Rehine olanlar kurtarıldı. Odalarda kalanlar var ama kaç kişi olduğunu bilmiyoruz." dedi. Roy, Trident/Oberoi Oteli'nde rehinelerin olduğunu söyledi. Roy, "Sivil kayıplar olmaması için operasyonları daha dikkatli yapıyoruz." diye konuştu.
<< Önceki Haber SALDIRI ANI KAMERADA - İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER