Dünya starlarından 'Ankara' mesajı

Türkiye’nin acısını paylaşanlar arasında Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe ve dünyaca ünlü top model Adriana Lima da var.

Dünya starlarından 'Ankara' mesajı

Türkiye’de çektiği ‘Son Umut’ filmiyle ülkemizde uzun vakit geçiren Crowe, Twitter’dan paylaştığı mesajla üzüntüsünü dile getirdi. Crowe, “Türkiye için çok üzgünüm. Güzel insanlar, güzel ülke... Karanlık bir gün.

Meydan gazetesinin haberine göre, sevgilerimi gönderiyorum” mesajını paylaştı. Ünlü aktör, ‘Son Umut’ filmindeki rol arkadaşları Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan’ın hesaplarını da tweet’ine ekledi.

Gözyaşları ve ağıtlar bir gün o dağları yıkar
Kalbimizi yerinden söküp alanlara, bir nesli mayın tarlalarında oynayarak büyümeye mecbur bırakanlara, anaları evlatsız, çocukları babasız bırakanlara, Allah’ın verdiği canı dünyevi hırsları ile bir zerre düşünmeden alan hesaplara bir ağız, bir yürek, bir cüz dolu küfürüm var. Ama bilin ki o gözyaşları ve ağıtlar bir gün olur o dağları yıkarlar.

Harap olmuş durumdayım
Victoria’s Secret modeli Adriana Lima, terör saldırısıyla ilgili üzüntüsünü 5.5 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından dile getirdi. Siyah zemine ‘Ankara’ yazılmış fotoğraf paylaşan Lima, “Barış çağrısı için bir araya gelen insanların şiddetle sona eren eylemi nedeniyle gerçek anlamda harap olmuş durumdayım. Düşüncelerim ve dualarım saldırı kurbanları, aileleri ve Türk halkıyla” dedi.

Ayrı dünyaların insanları mıyız!
Bu acıda bile birlik olmayacak mıyız? Hadi bizden bi cacık olmaz. Peki, hani Fransa’nın başkentinde terör bir mizah dergisindeki çizerleri katledince bütün ‘Dünya’ kol kola yürüdü de Türkiye’nin başkentinde terör 95 insanı vahşice katledince niye yürümüyor bu dünya. Yoksa biz ayrı dünyaların insanları mıyız?

Sözün bittiği yerdeyiz
Terör saldırısının ardından Twitter hesabını karartan Mustafa Yıldızdoğan; “Sözün anlamını yitirdiği yerdeyiz” mesajını paylaştı.
<< Önceki Haber Dünya starlarından 'Ankara' mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER