Dünya çocuklarına büyük destek!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin altın çocukları, Moldova ve Mozambikte yapılacak program öncesi bir dizi ziyaretlerde bulundular. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler, ik ayrı ülkedeki program öncesi büyük moral buldu.

Dünya çocuklarına büyük destek!

BAKANLAR TARAFINDAN KABUL EDİLDİLER
Program öncesi bir çok kurum tarafından kabul edilen öğrenciler başta Mozambik Kadın ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Mozambik Milli Eğitim Bakanlığı, Mozambik Savunma Bakanlığı ve Mozambik Spor Bakanlığı tarafından ağırlandı.  




Bakan ve siyasiler tarafından sıcak bir şekilde ağırlanan misafir öğrenciler, kendilerini tanıtmasının ardından ülkelerinden getirdikleri hediyeleri kendilerini misafir eden bakanlara takdim etti. 




MOLDOVA'DA GÜLER YÜZLÜ KARŞILAMA
Moldova'da da yapılan ziyaretler kapsamında dünya çocukları, Moldova Milli Eğitim Bakanlığı, Moldova Dışişleri Bakanlığı, Kişinev Milli Eğitim Müdürlüğü, Moldova Kültür Bakanlığı ve Moldova'daki Azerbaycan Diasporası olmak üzere program öncesi bir çok kurum tarafından kabul edildi. Gittikleri her kurum tarafından güler yüzle karşılanan Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin altın çocukları ziyaretlerinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek ülkesinden getirdikleri hediyeleri kendilerini misafir eden siyasilere ve yöneticilere takdim etti.
<< Önceki Haber Dünya çocuklarına büyük destek! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER