DSP'li Öztürk: AK Parti'yi destekleyeceğim haberleri yalan ve gerçek dışı

DSP'li Öztürk: AK Parti'yi destekleyeceğim haberleri yalan ve gerçek dışı

Demokratik Sol Parti(DSP) Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, "DSP'li Öztürk, AK Parti'nin politikalarını olumlu buluyorum" başlığıyla verilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İlçe Başkanı Öztürk, yaptığı açıklamada, bazı yayın organlarında AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in Serik'te siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiğinde, DSP Serik İlçe Başkanı Öztürk, "AK Partinin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun herkesimini düşünmüş. AK Partinin politikasını destekliyorum' türü bir açıklamada bulunmadım. Bu tür söylentiler hayal mahsulüdür. Seçim öncesi algı oluşturmaya yöneliktir." dedi.

DSP kurulduğu günden bu yana merhum liderleri Bülent Ecevit'in ilkeli ve dürüst siyaseti doğrultusunda siyaset yaptığını belirten Öztürk, 13 yıllık AK Parti iktidarının ülkeyi getirdiği noktanın ortada olduğunu, 1 Kasım'da halkın iktidara gereken dersi vereceğini kaydetti.

Ülkede istikrar bırakmayanların 1 Kasım'da istikrar olacak denmesinin AK Parti'nin bir algı oyunu olduğunu belirten Öztürk, "Seçim öncesi bu tür algı haberlerini kabul edilemez buluyorum. Her zaman DSP'li oldum, son nefesime kadar da öyle kalacağım. 1 Kasım'da AK Partiyi istikrar için destekleyeceğim haberleri yalandır. Böyle bir beyanda da bulunmadım. " ifadesinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber DSP'li Öztürk: AK Parti'yi destekleyeceğim haberleri... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER