‘Doğan satışı’nda son durum: Hisse devir görüşmeleri ‘planlandığı şekilde’ gidiyor

Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan medya şirketlerinin satışı için takvimin planlandığı şekilde ilerlediği belirtildi.

SHABER3.COM

Doğan Holding yazılı ve görsel medyadaki bağlı ortaklıklarının önemli bir kısmındaki paylarının satışı ve devri için Demirören Holding ile görüşmelere başladığını açıklamış, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan da, Demirören Ailesi ile grubun medyadaki hisselerinin satışı için ön protokol imzaladıklarını duyurmuştu.

Bazı internet sitelerinde bugün yer alan kulis haberlerde, Doğan Medya Grubu’nun Demirören Grubu’na satışında son dakika pürüzü çıktığı belirtilirken, gün içinde Doğan Grubu hisselerinde de bir miktar satış gözlendi.

Reuters’a konuşan konu hakkında bilgi sahibi bir kaynak “Demirören ile Doğan Grubu arasında Doğan Medya şirketlerinin satışı için takvim planlandığı şekilde gidiyor. Hisse devir görüşmelerinde sorun yok” dedi.

İki taraf arasında imzalanan protokole göre, görüşmeler 1.1 milyar dolar işletme değeri olmak üzere ilgili finansal borçların indirim konusu yapılmasıyla 890 milyon dolar hisse değeri üzerinden yürütüldü.
<< Önceki Haber ‘Doğan satışı’nda son durum: Hisse devir görüşmeleri... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER