Doğalgazlı binanın bacasında çıkan yangın korkuttu


Ümraniye'de doğalgazlı 3 katlı bir binanın bacasından başlayan yangın, çatıya yayılınca korku ve panik yaşandı. Kısa sürede büyüyen alevlerin diğer binaları da etkilememesi için herkes seferber oldu. Bazı vatandaşlar bahçe hortumuyla alevleri söndürmeye çalıştı.

Yangın saat 14.00 sıralarında Kazım Karabekir Mahallesi, Ordu Caddesi üzerindeki bir binada çıktı. Doğalgazlı binanın baca kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan alevler kısa sürede büyüdü. Yangın dakikalar içinde çatının tamamını sarınca çevrede paniğe neden oldu. Yan taraftaki binalarda oturan vatandaşlar korku içinde sokağa kaçtı. Bazı vatandaşlar da evlerinden uzattıkları bahçe hortumlarıyla alevlerin kendi binalarına yayılmamasını engellemeye çalıştı. Alevler itfaiye ekiplerinin bir saat süren çalışmalarından sonra kontrol altına alındı.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangın maddi hasara neden oldu. Bina sahibi yangının bacadan çıktığını, evinin doğalgazlı olduğunu söyledi. Olayla ilgili inceleme sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Doğalgazlı binanın bacasında çıkan yangın korkuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER