Diyanet'in çirkin uygulamasına anlamlı tepki

Allah'ın evlerine siyaset bulaştıran Diyanete tepkiler giderek büyüyor.

Diyanet'in çirkin uygulamasına anlamlı tepki

Samanyolu Yayın Grubuna yapılan haksız ve hukuksuz tutuma devam eden hükümet yanlısı kurum ve kuruluşlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Ramazan ayı çerçevesinde program yapmak amacıyla başvuru yapan Samanyolu Grubu'na hiç bir sebep göstermeksizin olumsuz cevap veren İstanbul müftülüğüne tepki yağıyor.

Konuyla ilgili Samanyolu Haber TV'ye açıklamada bulunan Zaman gazetesi yazarı Ali Bulaç bu tavrın hiç bir açıklaması olmadığını ve Diyanet'in gereksiz bir kurum ve kuruluş olduğunun altını çizdi. Ali Bulaç'tan çok önemli Diyanet açıklaması | Samanyolu Haber

İşte Bulaç'ın açıklamalarından satır başları:

"Diyanet işleri başkanlığı Türkiye'de en lüzumsuz kurumlardan birisidir. Diyanet işleri şimdi halihazırdaki iktidara göre karar veriyor yani yarın iktidar değiştiği zaman Diyanet yeni gelecek iktidarın istediklerini yapacak demektir. Yani bugün yandaş denenlere aynı tavrı sergileyecek. Bu mantıkla iki gün sonra camilere sözde paralel denenler girmesin de diyebilir Diyanet yani Allah'ın evi değil devletin resmi kurumu olmuş olur buralar".

Son olarak bu sürecin bitmesi temennisinde bulunan Bulaç sözlerine şöyle son verdi:

"İnşallah yeni bir hükümet kurulup bütün yasakları kaldırır ve bu süreçten kurtuluruz."


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Diyanet'in çirkin uygulamasına anlamlı tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER