Diyanet keyfi uygulamayla Cami izni vermedi ancak...

Diyanet'in hiçbir gerekçe göstermeden Samanyolu TV'nin camilerde program yapmasına izin vermemesi üzerine kanal kendi Ramazan stüdyosunu kurdu.

Diyanet keyfi uygulamayla Cami izni vermedi ancak...

İddialı Ramazan programları hazırlayan Samanyolu TV, müftülükten camide program yapma izni alamaması üzerine kendi binasında geleneksel Osmanlı mimarisinden esinlenerek ramazan stüdyosunu kurdu. 

Özel olarak getirilen malzemelerle hazırlanan dev stüdyo Ramazan ayının ilk gününden itibaren sahurda ekrana gelecek Gecenin Bereketi ve iftarda yayınlanacak İftar Zamanı programları için kullanılacak.

Bu Ramazan'da En Güzel Dua konseptli programlar hazırlayan Samanyolu TV, birbirinden değerli konukların katılımıyla ekran başındakilere dua dolu dakikalar yaşatacak.

RAMAZAN PROGRAMLARININ SEVİLEN İSMİ EKRANLAR DÖNÜYOR

Uzun yıllar Samanyolu TV'de Ramazan programları sunan Reha Yeprem, bu yıl sevenlerine bir sürpriz yaparak kısa bir aranın ardından yeniden ekrana dönüyor. Sahurda Gecenin Bereketi'ni sunacak olan sevilen oyuncu dünyanın değişik ülkelerinden gelen konukları programında ağırlayacak. Çok dilediği bir arzusu veya duası yerine gelen insanların çarpıcı hikayeleri de ekrana gelecek. İftar Zamanı programını ise sunucu ve şair Ahmet Bozkuş üstlenecek. Sevilen dizi oyuncularının, sanatçıların, yazar ve akademisyenlerin konuk olacağı programda Bozkuş, doyumsuz sohbetiyle izleyenlere Ramazan'ın manevi serinliğini yaşatacak.  

Sevilen yemek programları Yeşil Elma ve Pasta Börek'te Ramazan boyunca birbirinden özel iftar ve sahur menüleri hazırlanacak.

EKRAN BAŞINDAKİLERİ GECENİN BEREKETİ’NDE DUA DOLU DAKİKALAR BEKLİYOR 

Ramazan programlarının özlenen ismi Reha Yeprem, Gecenin Bereketi ile ekrana dönüyor. İlk sahur gecesinde Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle başlayacak olan programda Reha Yeprem, Ramazan maneviyatını hissettirecek yaşanmış hikayeleriyle izleyenlerin gönüllerine seslenecek. Dünyanın birçok ülkesinden konukların ağırlanacağı programda ilk günün konukları Prof. Dr. Muhittin Akgül ve Endonezya’da önemli görevlerde bulunmuş olan Ahmet Ömür ile eşi Leyla Ömür olacak. 
 

Gecenin Bereketi, 18 Haziran Perşembe günü Reha Yeprem’in sunumuyla saat 01.45’te Samanyolu TV ve Mehtap TV ortak yayınında ekrana gelecek. 

RAMAZAN’IN MANEVİ SERİNLİĞİ ÜNLÜ KONUKLARIN KATILIMIYLA İFTAR ZAMANI’NDA 

Sevilen sunucu ve şair Ahmet Bozkuş, içten ve samimi sohbetleriyle Ramazan’ın manevi serinliğini yaşatacak. Kur’an-ı Kerim ile başlayacak programda,  ünlü konukların katılımıyla; Ramazan’ın bereketi, güzelliği, bu mübarek ayın nasıl geçirilmesi gerektiği anlatılacak. Programın ilk gün konukları ise ünlü oyuncu Sema Çeyrakbaşı ve sevilen sunucu Bülent Özveren olacak.  
İftar Zamanı, 18 Haziran Perşembe günü Ahmet Bozkuş’un sunumu ile saat 19.00’da Samanyolu TV ve Mehtap TV ortak yayınında ekrana gelecek.

<< Önceki Haber Diyanet keyfi uygulamayla Cami izni vermedi ancak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER