"Devlet keşke İHL yurdu yapsa"

Hizmet Hareketi'ne ait kurumların kayyım adı altında gasp edilmesinin ardından AKP'li isimler diğer cemaatleri hedef almaya başladı. Hükümete yakın televizyonların değişmez konuklarından yazar Sait Çamlıca sosyal medya hesabından Yeni açılan İmam Hatip'lerin yurt ihtiyacını gidermek için Süleymancıların Talebe Yurtalarını İmam Hatip öğrenci yurdu yapsa devlet keşke.." diye yazdı.

"Devlet keşke İHL yurdu yapsa"

BÜTÜN CEMAATLERİ HEDEF ALDI

17 Aralık yolsuzluk operasyonu sonrası Hizmet Hareketi'ne yönelik başlayan kayyım eliyle gasp uygulaması 15 Temmuz sonrası zirve yaptı.

20'ye yakın üniversite binden fazla okul, binden fazla dernek, hastaneler ve çok sayıa STK kapatıldı ve mallarına el kondu.

AKP'li yazar Sait Çamlıca, cemaatlere yönelik el koymaların devam etmesi gerektiğini yazdı.



Hizmet Hareketi'ne ait kurumlara el konmasını büyük bir sevinçle takipçileri ile paylaşan Çamlıca doğrudan Süleyman Efendi Cemaati'ni hedef aldı.

AKP'li yazar twitter hesabından;  Yarın Cuma! Bakalım Süleymancılar Cuma Namazını camide mi kılacak Talebe Yurdunda mı? Çevrenizde ki yurtlara iyi bakın! Yeni açılan İmam Hatip'lerin yurt ihtiyacını gidermek için Süleymancıların Talebe Yurtalarını İmam Hatip öğrenci yurdu yapsa devlet keşke. Çocuklarınızın din tüccarları tarafından kullanılmasını istemiyorsanız, din eğitimini almaları için imam hatiplere gönderin" diye yazdı.


AKP'li televizyonların değişmez konuklarından olan Sait Çamlıca kendisine destek veren Süleymancılar Cemaati'ni hedef alan twitleri retweet yaptı. 


Sait Çamlıca kendisini eleştirenleri ise farklı paralel yapılara hizmet etmekle suçladı.


<< Önceki Haber "Devlet keşke İHL yurdu yapsa" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER