Devlet Bahçeli’den İmamoğlu çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kesin olmayan seçim sonuçlarına göre İstanbul Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu için “Bundan belediye başkanı olmaz” dedi.

SHABER3.COM

Partisinin Kızılcahamam’da düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısı kapanış oturumuna katılan Bahçeli gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Mazbatayı stadyuma taşımak taraflar arasındaki rekabeti düşmanlığa taşımak için ekilen bir tohumdur. Bundan belediye başkanı olmaz.”

Bahçeli’nin açıklamarından öne çıkanlar ise şöyle:

“YSK’nın itirazlara vereceği cevap beklenmektedir. Rakamları görmeden niyetler üzerinden değerlendirme yapanları zevkle takip ediyoruz. Onların söylediği rakamlar yanlış bizim değerlendirmemiz doğru. YSK’nın açıklamaları sonrasında resmi gazetede neyin ne şekilde sonuçlandığı hakkında yayın yapılacak. İl genel meclisi oylarını yok sanarak yorum yapanlar kamuoyu araştırmaları nezdinde iflas etmişlerdir.

Çok büyük bir iddia. Seçimin adaleti ve güvenliği açısından önemli sorumluluklar taşıyan insanlar hakkında böyle iddia atılıyorsa ispat edilmeli.”

<< Önceki Haber Devlet Bahçeli’den İmamoğlu çıkışı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER