Derbiyi kazanan Adanaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor


PTT 1. Lig'de lider durumda olan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, derbi maçında çok önemli bir 3 puan kazandıklarını söyledi.

Adana Demirspor'u yendikleri karşılaşma sonrasında basının karşısına çıkan Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, yaptığı açıklamada, "Adana derbisini kazandığımız için mutluyuz. İlk defa yaşadığım derbiyi kazanmak güzel, kendi adıma farklı duygular içindeyim. Şu ana kadar bir çok derbi oynadım ama Adana derbisi farklı oluyormuş. Öncelikle taraftara teşekkür ediyorum. Burada ilk defa stadın doluluk oranı bu kadar fazlaydı, bunu da derbi maçı olmasına bağlıyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda aynı taraftar sayısını stadımızda görürüz. Önemli bir galibiyetti. 3 ve 4. takımlarla 7 puan fark oldu. Çok fazla gol pozisyonu vermedik. Son dakikalarda ikinci golü de bulabilirdik." dedi.

Basın mensuplarına da sitemde bulunan İpekoğlu, "Medya ikinci sınıf Adanaspor takımını manşetelere taşıya bilir. Bu gün bakıyorum ulusal ve yerel medyada Demirspor takımı manşetlerde. Bu çocuklar sözleşme starı değil ruh starlarıdır. Kadromuzda şöhretli oyunculara yer vermiyoruz belki ama takımı adına savaşan bir grup var, hepsini alınlarından öpüyorum. Kimsenin beklemediği bir başarı elde etmişler. Bunun keyfini bir iki gün çıkaracağız sonra Karşıyaka ve çok ciddi rakiplerle 7 maçımız var. Ayağımızı yere sağlam basacağız. Derbi kazandık diye bize 10 puan vermiyorlar sadece 3 puan kazandık." ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMA İNANIYORUM"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ise derbiyi kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi. Maça kötü başlamadıklarını anlatan Havutçu, şöyle konuştu:

"Karşılaşma bizim kontrolümüzdeydi. Bir kez kaleye geldiler golü buldular. Adanaspor'un forvet hattında çok etkili oyuncuları olduğunu biliyordum. Çok net pozisyon vermedik. Gerekli önlemleri almıştık. Maalesef kazandığımız toplarda istediğimiz üretkenliği sağlayamadık. İkinci yarı bazı değişiklikler yaptık. Buna rağmen yine pozisyon bulamadık. Kenan'la bulduğumuz pozisyon gol olabilirdi. Neticede derbiyi kaybettik. Önümüzde 8 hafta var, biz oyuncularımla hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz hiç şüphemiz yok."
CİHAN
<< Önceki Haber Derbiyi kazanan Adanaspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER