Derbide puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı

SHABER3.COM

Süper Lig'de 11. haftanın en önemli karşılaşmasında Galatasaray'ın 2-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe müthiş bir geri dönüş yaptı ve maç 2-2 berabere bitti.
Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Fenerbahçe'nin gollerini penaltıdan 66. dakikada Valbuena ve 72. dakikada Jailson atarken, ev sahibi Galatasaray'ın gollerini 41. dakikada Donk ve 49. dakikada Linnes kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 20'ye yükseltip liderlik yarışını sürdürürken Fenerbahçe de puanını 11 yaptı.

TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK BİRDEN!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından dün sahaya sürdüğü ilk 11'de 4 değişikliğe gitti. Kart cezalısı olan Mariano yerine Onyekuru'yu ile birlikte Terim, sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'u, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürdü.


FEGHOULİ VE SİNAN GÜMÜŞ KULÜBEDE!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde ilk 10 haftanın 9'unda ilk 11'de görev verdiği Sinan Gümüş'ü dün gece yedek soyundurdu. Bu sezon yalnızca 1 kez rakip fileleri havalandıran Sinan Gümüş performans düşüklüğü nedeniyle derbiye kulübede başladı. Tecrübeli teknik adam sakatlığını atlatmasına karşın Feghouli'yi de yedek soyundurup Onyekuru'yu tercih etti.
<< Önceki Haber Derbide puanlar paylaşıldı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER