Demirören 'yasaklarla' başladı: Patronla çalışan aynı asansöre binemeyecek

Doğan Grubu'nu satın alan Demirören Ailesi, göreve hızlı başladı. Çalışanlar tenkisat olacağı tedirginliğiyle beklerken alınan yer karar şok etkisi yarattı.

SHABER3.COM

Demirören Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın veda turunun ardından özellikle salı gününden itibaren Demirörenler, Doğan TV Center ile Hürriyet Dünyası'na gidiş gelişleri hızlandırdı.

Demirörenler, bu gidiş-gelişler esnasında rahatsızlık yaşadı, asansörlerde çalışanlarla bir arada olmaktan. Ve haberde yer alan iddiaya göre bu rahatsızlık, bir yasak kararı getirdi.

Tepki çeken yasağa göre Demirörenlerin bindiği asansöre, basın emekçileri ve personeller binemeyecek. Binada patronlarla çalışanların aynı asansöre binmesi yasaklandı.

Haberde yer alan bilgilere göre Demirören ailesi için binaya girişlerde özel bir kapı yapılacak. Özel kapıdan sadece Demirören ailesi giriş-çıkış yapabilecek.

Hürriyet Dünyası binası ve Doğan TV binasında daha önceki uygulamalarda Doğan Ailesi, çalışanlarla aynı asansör, kapı ve girişleri kullanıyordu. Doğan Ailesi, gazete binasında da çalışanların kullandığı yemekhaneleri kullanıyordu.

Demirören Ailesi, medya şirketlerini satın aldıktan sonra bu uygulamadan rahatsızlık duyarak özel kapı yaptırma kararı aldı. Çalışanlara asansör yasağı getirdi.
<< Önceki Haber Demirören 'yasaklarla' başladı: Patronla çalışan aynı... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER